Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)

Prethodne pobede od 14-2 i 19-4 su bile krađa angry.gif

Edited by Filipenko
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Prethodne pobede od 14-2 i 19-4 su bile krađa angry.gif
Rezultat nas ne zanima, jer mi ne priznajemo te poraze.
Posted
Rezultat nas ne zanima, jer mi ne priznajemo te poraze.
beowl = Jesa I ? :unsure:
Posted
beowl = Jesa I ? :unsure:
Noup. Detaljnom analizom na prošlom spektaklu ustanovili smo da je Beowl pljunuti Aleksandar Janković.
Posted
Noup. Detaljnom analizom na prošlom spektaklu ustanovili smo da je Beowl pljunuti Aleksandar Janković.
:lol:
Posted
:Hail: napokon me neko shvatio !!!!!
Posted
što se da primetiti i po rezultatima i uigranosti njegovog tima.
Posted

što je više kleveta i laži, Juca nam je miliji i draži.

Posted

Katastrofa :o Izgleda da je odstranjivanje Harpera dalo rezultate...

Posted
Katastrofa :o Izgleda da je odstranjivanje Harpera dalo rezultate...
Podrobnije to malo, podrobnije.
Posted

Ceka se Beowl da se raspise, sigurno celu noc razmislja o savrsenom postu :)

Posted

Dok beowl trijumfalno ne opise zbivanja samo kratak izvestaj. Sasvim neocekivano doslo je do pobede beowlove momcadi 6-4. 1 larssonov kolega Rade se natrcao i naigrao za sve pare sto je prouzrokovalo vodjstvo od cak 5-0. Treba spomenuti i povratak Goranza u ekipu, kome je klupa ocito prijala, jer je na iznenadjenje svih veci deo meca odigrao u odbrani. Moja ekipa je bila okrenuta predstojecem okrsaju u Evropi, pa je logicno doslo do pada koncentracije i opustanja. Ipak, u furioznom finisu u roku od 5 minuta rezultat je dosao do 5-4, pa je poslednjih 7 minuta igrano viktorije ispred gola beowlovih izabranika. Nekoliko stativa i odlicnih prilika sprecile su izjednacenje, a onda je u posednjem minutu iz jedne kontre (bolje reci posle neuspesnog dirblinga naseg golmana, koji je do tada branio perfektno) postavljen i konacan rezultat... neizvesnost ovoga puta nije izostala, iako je moj tim bio nadigran u prvih pola sata. Moja ekipa je shvatila da moramo da se pogledamo u oci, a filipenko i lebron su to potvrdili sa po 10 cevapa...

Posted (edited)
Dok beowl trijumfalno ne opise zbivanja samo kratak izvestaj. Sasvim neocekivano doslo je do pobede beowlove momcadi 6-4. 1 larssonov kolega Rade se natrcao i naigrao za sve pare sto je prouzrokovalo vodjstvo od cak 5-0. Treba spomenuti i povratak Goranza u ekipu, kome je klupa ocito prijala, jer je na iznenadjenje svih veci deo meca odigrao u odbrani. Moja ekipa je bila okrenuta predstojecem okrsaju u Evropi, pa je logicno doslo do pada koncentracije i opustanja. Ipak, u furioznom finisu u roku od 5 minuta rezultat je dosao do 5-4, pa je poslednjih 7 minuta igrano viktorije ispred gola beowlovih izabranika. Nekoliko stativa i odlicnih prilika sprecile su izjednacenje, a onda je u posednjem minutu iz jedne kontre (bolje reci posle neuspesnog dirblinga naseg golmana, koji je do tada branio perfektno) postavljen i konacan rezultat... neizvesnost ovoga puta nije izostala, iako je moj tim bio nadigran u prvih pola sata. Moja ekipa je shvatila da moramo da se pogledamo u oci, a filipenko i lebron su to potvrdili sa po 10 cevapa...
1-bold. Golman bio najsvetlija tačka!2-bold. Prvo gol smo dali u 48-om minutu.3-bold. Pogledali smo se u oči, a šef nam je rekao da je ponasan na nas iako smo izgubili, jer je u našoj igri video 1 Želju & 1 Htenje. Edited by nebojsapetkovic
Posted

Pokenjali smo im se na leđa. Dok smo imali snage, šut na gol nisu imali. Goranz je dobar deo fudbala proveo u odbrani (što je bio popriličan šok za sve), beowl je šutnuo manje od 10 puta sa svoje polovine, Rade i Igor (larssonove kolege) su se uklopili u tim, a larsson je bio škrbav. Utisak fudbala je bio filipenkov efektan pad na leđa, u amginom stilu, kao i asportsko ponašanje protivničke ekipe.

Posted
Pokenjali smo im se na leđa. Dok smo imali snage, šut na gol nisu imali. Goranz je dobar deo fudbala proveo u odbrani (što je bio popriličan šok za sve), beowl je šutnuo manje od 10 puta sa svoje polovine, Rade i Igor (larssonove kolege) su se uklopili u tim, a larsson je bio škrbav. Utisak fudbala je bio filipenkov efektan pad na leđa, u amginom stilu, kao i asportsko ponašanje protivničke ekipe.
Moji nisu imali sut na gol zato sto su hteli da se usetaju u isti,pa nisu ni sutirali...Inace,protivnik je jednostavno imao vecu zelju za pobedom i to je to...Od 6 protivnickih golova 4 su bili pravi evrogolovi sto ce se verovatno videti na video klipovima koje su snimali Venom i Sonics.Poseta je inace zakazala,nije bilo Dranate i Brazilca :) .Pavlle i Harper ce se tesko sada izboriti za mesto u njihovom timu,pominjali su da ce Harperu ponuditi mesto direktora tima,Pavllu mesto ekonoma... :lol: Ali to su vec njihove dileme.Sto se nas tice ocekujem povratak Ikara u tim i mnogo ozbiljniji pristup na sledecoj utakmici...