sherman Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 tuzno je sto je ovaj fini lebron zigoljubitelj. priroda se tu nesto preracunala.eto. pa joj i sledeci put reci tacan termin. <_< svinjoljubiteljko
harper lee Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 eto. pa joj i sledeci put reci tacan termin. <_< svinjoljubiteljkoTi ako si hteo da vodis Dori Doro Mejdejku na rucak u Pahuljicu mogao si i da je pitas a ne da lazes devojku kad se igra fuzbal. <_<
LeBron Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jebote, ja sam bio ubedjen da je ona ljubiteljka. nista od prevoza :P
MayDay Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sta ti je ciganjska sreca!!prehladila sam se pa ne mogu da vicem inace bih pustila glas dalje od popinsa.
sherman Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ti ako si hteo da vodis Dori Doro Mejdejku na rucak u Pahuljicu mogao si i da je pitas a ne da lazes devojku kad se igra fuzbal. <_<ima jedna staaaaara izreka koju mi je prenela moja pokojna bakako s' grobarkom ruca zakopan se budi. tako da....pobedite sutra!
harper lee Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ima jedna staaaaara izreka koju mi je prenela moja pokojna bakako s' grobarkom ruca zakopan se budi. tako da....pobedite sutra!Predstavljati ce nam iznimno zadovoljstvo da to ucinimo. Volimo da ih deljemo kad imaju po drsku sa tribina.
borris_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sta ti je ciganjska sreca!!prehladila sam se pa ne mogu da vicem inace bih pustila glas dalje od popinsa.Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.
harper lee Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.Cek, cek, a sto si ti svojevremeno najavljivao da ces se pojaviti? Jesi li i ti trazio decka? Nista rostilj, nista Amsterdam, odma' u glavu.
MayDay Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :D
nebojsapetkovic Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :DOd tolike potrage samo jednog si mogla da nađeš?P.S. Pošto sam ja dežurni taksista, moraću kombi da kupim koliko vas je...
Goranz Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :D267464
TheBigFlegma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Od mene i dalje ništa, zglobovi otkazuju poslušnost.
teacher Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Od mene i dalje ništa, zglobovi otkazuju poslušnost.Prosledi nekako loptu, ako ikako možeš...
TheBigFlegma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ako uspem da pređem neki od mostova danas, možda svratim da vam donesem loptu.
Recommended Posts