October 19, 200915 yr tuzno je sto je ovaj fini lebron zigoljubitelj. priroda se tu nesto preracunala.eto. pa joj i sledeci put reci tacan termin. <_< svinjoljubiteljko
October 19, 200915 yr eto. pa joj i sledeci put reci tacan termin. <_< svinjoljubiteljkoTi ako si hteo da vodis Dori Doro Mejdejku na rucak u Pahuljicu mogao si i da je pitas a ne da lazes devojku kad se igra fuzbal. <_<
October 19, 200915 yr sta ti je ciganjska sreca!!prehladila sam se pa ne mogu da vicem inace bih pustila glas dalje od popinsa.
October 19, 200915 yr Ti ako si hteo da vodis Dori Doro Mejdejku na rucak u Pahuljicu mogao si i da je pitas a ne da lazes devojku kad se igra fuzbal. <_<ima jedna staaaaara izreka koju mi je prenela moja pokojna bakako s' grobarkom ruca zakopan se budi. tako da....pobedite sutra!
October 19, 200915 yr ima jedna staaaaara izreka koju mi je prenela moja pokojna bakako s' grobarkom ruca zakopan se budi. tako da....pobedite sutra!Predstavljati ce nam iznimno zadovoljstvo da to ucinimo. Volimo da ih deljemo kad imaju po drsku sa tribina.
October 19, 200915 yr sta ti je ciganjska sreca!!prehladila sam se pa ne mogu da vicem inace bih pustila glas dalje od popinsa.Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.
October 19, 200915 yr Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.Cek, cek, a sto si ti svojevremeno najavljivao da ces se pojaviti? Jesi li i ti trazio decka? Nista rostilj, nista Amsterdam, odma' u glavu.
October 19, 200915 yr Ti na sve moguce cine trazis decka izgleda. Prvo rostilj, pa kada si vidjela da su skrtice otisla si u amsterdam. Na kraju si spala na ove fudbalere.Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :D
October 19, 200915 yr Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :DOd tolike potrage samo jednog si mogla da nađeš?P.S. Pošto sam ja dežurni taksista, moraću kombi da kupim koliko vas je...
October 19, 200915 yr Pa naravno! Ja i kad odem na pijac ja trazim decka. I u Domu Zdravlja i u sumi i na aerodromu! Svuda! I kad podjem kod svog decka ja se raspitam kakvi su mu muski iz familije. :D267464
October 20, 200915 yr Od mene i dalje ništa, zglobovi otkazuju poslušnost.Prosledi nekako loptu, ako ikako možeš...