September 3, 200915 yr Kad smo vec kod plata, moam da primetim da ej u Crnoj Gruji ubedljivo najbolja. Duvan cvarci, odlican kajmak, sir, prsuta, ajvar, kulen, vrat... mmm...U Pahuljici su pak paketici bez premca, a ono gde sam sam sebe iznenadio je dimljena pastrmka... ono bre uopste ne lici na ribu, cak bi i filipenko jeo bez primedbi :)Inace, malo je vas koji imate uvid u potencijali i mogucnosti mladog zarkovackog kreatora
September 4, 200915 yr Dolazim...prijavite se za prevoz (Filip odustao) Smorenko, Preza, Harper...........
September 4, 200915 yr Rodjeni said: Dolazim...prijavite se za prevoz (Filip odustao) Smorenko, Preza, Harper...........Stize prijava k'o iz topa.
September 4, 200915 yr Zinedine Zidane said: Izostajem danas.Pa de će ti duša, kako misliš da igraju Žigoljubitelji bez tebe??Ništa, onda moram ja da dođem, da te menjam :)
September 4, 200915 yr teacher said: hahaha, izgleda da će danas penzosi voditi glavnu reč (kao i uvek) :) Valkyrie said: Pa de će ti duša, kako misliš da igraju Žigoljubitelji bez tebe??Ništa, onda moram ja da dođem, da te menjam :)Ti to nesto glede Valkire.