September 3, 200915 yr Kad smo vec kod plata, moam da primetim da ej u Crnoj Gruji ubedljivo najbolja. Duvan cvarci, odlican kajmak, sir, prsuta, ajvar, kulen, vrat... mmm...U Pahuljici su pak paketici bez premca, a ono gde sam sam sebe iznenadio je dimljena pastrmka... ono bre uopste ne lici na ribu, cak bi i filipenko jeo bez primedbi :)Inace, malo je vas koji imate uvid u potencijali i mogucnosti mladog zarkovackog kreatora
September 4, 200915 yr Dolazim...prijavite se za prevoz (Filip odustao) Smorenko, Preza, Harper...........
September 4, 200915 yr Dolazim...prijavite se za prevoz (Filip odustao) Smorenko, Preza, Harper...........Stize prijava k'o iz topa.
September 4, 200915 yr Izostajem danas.Pa de će ti duša, kako misliš da igraju Žigoljubitelji bez tebe??Ništa, onda moram ja da dođem, da te menjam :)
September 4, 200915 yr hahaha, izgleda da će danas penzosi voditi glavnu reč (kao i uvek) :) Pa de će ti duša, kako misliš da igraju Žigoljubitelji bez tebe??Ništa, onda moram ja da dođem, da te menjam :)Ti to nesto glede Valkire.