pp34 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Cekam uputstvo, podizuci formu i kondiciju, a za papirologiju cekam vezu. ;)Ne zaboravi da uplatis pare za licencu/kotizaciju kod forumaskog blagajnika goranza ... suma je simbolicna, 2500 din. Edited August 28, 2009 by 8-walker
nebojsapetkovic Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 E matori, pravi si "radijator" (ili se kaze mediator, vec sam zaboravio),Naravno da nisam bacio patike, naravno da mi je neophodna rekreacija i naravno da ste svi vi sa FF zaista OK ljudi. Nema tu prave ljutnje ni po kom osnovu, samo, kada se covek ne oseca dobro (prijatno) u nekom trenutku, mnogo je bolje da oladi nego da smara druge i kvari provod.Cerat cemo se mi jos, samo da malo oladim....Harper Li hoće da kaže da ga je blam da bude najmatoriji, pa te zove da ti poneseš tu laskavu titulu...Siguran sam da možeš da odigraš još par sezona na najvišem nivou!
Nemanja Posrbica Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Cekam uputstvo, podizuci formu i kondiciju, a za papirologiju cekam vezu. ;)Pa...Znaš kako. Mislim da sam ipak mlađi od tebe, ali to ćemo utvrditi naknadno. Elem, nisam siguran da nam nije baš nepotreban zbog brojnosti, ako ne za utorak, onda za petak mislim da će biti prekopotreban, zbog otkaza:Večeras bez mene.Adašević je rekao da ne dolazi, Lebron je na moru, Billy nije siguran za danas, baš kao i ja... Rođa i Filip preskaču. Ne znam kako stoji ostatak ljubitelja i mrzitelja, ali vrlo lako može da se desi da nas bude kao prošle nedelje i da nam momak i danas bude potreban.Mogli bi da se jave ovi što dolaze i ne dolaze, da bi se mogli prebrojati. Edited August 28, 2009 by Nemanja Posrbica
casperbgd Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pa...Znaš kako. Mislim da sam ipak mlađi od tebe, ali to ćemo utvrditi naknadno. Elem, nisam siguran da nam nije baš nepotreban zbog brojnosti, ako ne za utorak, onda za petak mislim da će biti prekopotreban, zbog otkaza:Zadovoljicu se jednim tribinama za pocetak. Po potrebi kada zafali igrac, na raspolaganju sam.
harper lee Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Harper Li hoće da kaže da ga je blam da bude najmatoriji, pa te zove da ti poneseš tu laskavu titulu...Siguran sam da možeš da odigraš još par sezona na najvišem nivou!Eto vidis kako Nebojsa sve zna.Kao sto rekoh jos u utorak, mene nema veceras. Odoh s lastama na jug za nekih 45 minuta.
Muwan Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Drugovi, batalite te priče o brojnosti i prekobrojnosti, da nam se iste ne bi obile o vugla. Svako ko hoće i može digra (i zna da pronađe balon na vrhu Zvezdare) dobro je došao i samo neka dođe.
gladijator Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja danas ne dolazim (povreda stopala), a za utorak cu da javim.
Filipenko Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Eto vidis kako Nebojsa sve zna.Kao sto rekoh jos u utorak, mene nema veceras. Odoh s lastama na jug za nekih 45 minuta.Jedino si omašio godišnje doba.
harper lee Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jedino si omašio godišnje doba.Ja to obavim na vreme da me ne iznenadi sneg u septembru.
harper lee Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja bi trebalo da dodjem. 90% sam tuA gde ce biti preostalih 10%?
Recommended Posts