Jump to content
Kraljeva magija

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Imamo li veliki teren za veceras?

Možda.

Ma vi ste se usrali...

Imamo li veliki teren za veceras?
Imamo ako ovi drugi ne dođu.

ocemo danas da istrcimo u belim dresovima?dres_cz_nike_beli1.jpg

Edited by Bright Billy

Kako bi Žiga želeo?

Ovako... 321681733470f74bbce30c146846180_big.jpg

Ub ili još 1 rešavanje utakmice danas?

Edited by Nemanja Posrbica

Zajebana turska konjica. Sve je više ljudi na fudbalu, postaje tesno, mlade snage se bune, sukobi na pomolu...sve u svemu, sve što krasi 1 forumaški fudbal je došlo do izražaja. Dobiše nas Turci 2 ili 3 razlike na kraju.

meni samo nije jasno zasto Goranz nije vise igrao?

Venom, Rodjeni i ja smo na poslednjem treningu za mec prihvatili da nasi minuti odu Filipenku i Flegmi. Samo je bezveze sto njih dvojica nisu mogli da igraju vise od 60 minuta, videlo se da imaju snage za dospesivanje...

Posrbica opet strelac! Harper (Z)Li pogadjao i asistirao! Rođa i Filip primili po jedan gol kroz noga sa pola terena! Zidan i Adašević vezli sitan vez pred protivničkim golom!P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa.

P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa.
:unsure: Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.

Sve ja razumem, ali ja sam ti saigrač... to ti Billy nije rekao sigurno..

:unsure: Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.
Kakav Billy, prvo treba da slusas svog golmana, pa onda harpera, pa zidana, pa petkovica,pa adasevica... :lol: Sve je bolje nego 1 OOB™.