August 25, 200915 yr ocemo danas da istrcimo u belim dresovima? Edited August 25, 200915 yr by Bright Billy
August 25, 200915 yr Ub ili još 1 rešavanje utakmice danas? Edited August 25, 200915 yr by Nemanja Posrbica
August 25, 200915 yr Zajebana turska konjica. Sve je više ljudi na fudbalu, postaje tesno, mlade snage se bune, sukobi na pomolu...sve u svemu, sve što krasi 1 forumaški fudbal je došlo do izražaja. Dobiše nas Turci 2 ili 3 razlike na kraju.
August 25, 200915 yr Venom, Rodjeni i ja smo na poslednjem treningu za mec prihvatili da nasi minuti odu Filipenku i Flegmi. Samo je bezveze sto njih dvojica nisu mogli da igraju vise od 60 minuta, videlo se da imaju snage za dospesivanje...
August 25, 200915 yr Posrbica opet strelac! Harper (Z)Li pogadjao i asistirao! Rođa i Filip primili po jedan gol kroz noga sa pola terena! Zidan i Adašević vezli sitan vez pred protivničkim golom!P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa.
August 25, 200915 yr P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa. Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.
August 26, 200915 yr Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.Kakav Billy, prvo treba da slusas svog golmana, pa onda harpera, pa zidana, pa petkovica,pa adasevica... Sve je bolje nego 1 OOB™.