Muwan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Imamo li veliki teren za veceras?Imamo ako ovi drugi ne dođu.
Bright Billy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) ocemo danas da istrcimo u belim dresovima? Edited August 25, 2009 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) Ub ili još 1 rešavanje utakmice danas? Edited August 25, 2009 by Nemanja Posrbica
Filipenko Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zajebana turska konjica. Sve je više ljudi na fudbalu, postaje tesno, mlade snage se bune, sukobi na pomolu...sve u svemu, sve što krasi 1 forumaški fudbal je došlo do izražaja. Dobiše nas Turci 2 ili 3 razlike na kraju.
LeBron Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 meni samo nije jasno zasto Goranz nije vise igrao?
Goranz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Venom, Rodjeni i ja smo na poslednjem treningu za mec prihvatili da nasi minuti odu Filipenku i Flegmi. Samo je bezveze sto njih dvojica nisu mogli da igraju vise od 60 minuta, videlo se da imaju snage za dospesivanje...
nebojsapetkovic Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Posrbica opet strelac! Harper (Z)Li pogadjao i asistirao! Rođa i Filip primili po jedan gol kroz noga sa pola terena! Zidan i Adašević vezli sitan vez pred protivničkim golom!P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa.
Nemanja Posrbica Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 P.S. Posrbica mi overio lakat, imam otok veličine grobarskih kompleksa. Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.
nebojsapetkovic Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Sve ja razumem, ali ja sam ti saigrač... to ti Billy nije rekao sigurno..
LeBron Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Učo, živ li si? Za sve je kriv Billy, prvo me tera da igram agresivno, a onda mi kenja kako mogu nekoga da povredim. ;) Barem ste mirni sledeća tri termina, Lebron je predao rukavice. Izvinjenje obojici.Kakav Billy, prvo treba da slusas svog golmana, pa onda harpera, pa zidana, pa petkovica,pa adasevica... Sve je bolje nego 1 OOB™.
Recommended Posts