henrik larsson Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 I dalje igrate u onoj pizdi materini, oba termina?
harper lee Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 I dalje igrate u onoj pizdi materini, oba termina?Pa da. Hajde prevari se pa dodji, treba nam 1 stameni bek na tekmi i levo krilo u kafani.
henrik larsson Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Kanim se već nekoliko meseci, vidim da vas ovo groblje trti kako stigne. Tako nije bilo kad sam ja igrao.Elem, možda se i pojavim. Kilaža je stabilna, samo oni celeri i ceđene malo jebavaju organizam.
harper lee Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kanim se već nekoliko meseci, vidim da vas ovo groblje trti kako stigne. Tako nije bilo kad sam ja igrao.Elem, možda se i pojavim. Kilaža je stabilna, samo oni celeri i ceđene malo jebavaju organizam. Ma laze Filipenko. Sad ce Adasevic da ti objasni kako ih mi redovno pobedjujemo vec godinama. Cim se osvesti od ovog Pizonovog zemljotresa od 7.5 Tutoralija.
henrik larsson Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Sutra ne mogu, imam džemovanje po bigzu. Računajte na utorak, kao i na činjenicu da će mi verovatno trebati česte zamene, da mogu na miru da se iskašljem i izbljugam. Ipak je greota odreći se stamenog štopera sa iskustvom i kvalitetom, u kom god stanju bio. Ionako dolazim na free transfer.
henrik larsson Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 (edited) Jel to ova neka varijanta, ja gađao Tihu Noć, kapiram da je tu negde blizu?To ako dolazim kolima, excluding kafana. Ako će se u kafanu, Rođeni će biti srećan da me deportuje do cilja, ionako se nismo videli duuugo. Je l tako, Rođeni? Edited August 21, 2009 by henrik larsson
Filipenko Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Larssone, najlakše ti je da gađaš FK Trudbenik, odnosno njihov teren, i da se tako snađeš. Balon je 10 metara od glavnog terena.
henrik larsson Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Plan Plus se zabaguje kad unesem bilo šta što ima veze sa Trudbenikom, al ok, snaći ćemo se.
Venom Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ja sam zaboravio, damnit. Potrudicu se da stignem gajbi i vratim se nazad.
harper lee Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ah, ta staračka diskusija....Vidi stvarno, ovaj levo isti ja. Ne znam samo sta je to ruzno zeleno Larson ispovracao po sebi. Mmora da je pio neki liker.
nebojsapetkovic Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Poštovani Henričenađi restoran pahuljica na guglu, zatim njihovu adresu planplusuj, i desno od lokacije je balon.Kao što napisah Beovlu večeras neću doći, ali sam uredno prijavljen za ove termine petkom...
smorenko Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 nema ni mene veceras. nadam se neki drugi put. u utorak standardno tu
LeBron Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 (edited) Zaziveo je i petkovni™ fudbal.Dosta dobrih igraca je bilo odsutno ali i mi sto smo bili nismo za bacanje.Zigoljubiteljstvo i mrziteljstvo ostavljamo za utorak, ovde smo izmenjali ekipe sto je bilo prilicno zanimljivo.Nemarkirani:Nemanja Posrbica, Flegma, Preza, Teacher i ZidanMarkirani:Harper, Beowl, Rodjeni, Aca, Venom, LebronMarkirani imali jednu izmenu,nemarkirani nijednu, prilicno se pocrkalo pa je bilo dosta situacija 3 na 2, 3 na 1, 2 na 0 i slicno koje su resavane sa manjim ili vecim uspehom po napadace...Rezultat na kraju 3 ili 4 razlike za markirane, nesto tipa 10-7 ili tako nesto, sve u svemu lepo druzenje. Edited August 21, 2009 by lebron
Recommended Posts