Muwan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Treba da nam jave status ovih koji su bili juče i nekih koji već neko vreme ne dolaze petkom, tako da cenim da ćemo uspeti da zabodemo makar jedan od ta dva.
harper lee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Lebron: da, igramo prekosutra. Smorenko: reci ne drogama petkom uveče - izaberi fudbal. Kakav si ti brzanac. Nema ovo-ono, hocete termin - evo vam ga na.Slazem se da se nadjemo u 20:30 zbog radi 1 biranja ekipa.
LeBron Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Treba da nam jave status ovih koji su bili juče i nekih koji već neko vreme ne dolaze petkom, tako da cenim da ćemo uspeti da zabodemo makar jedan od ta dva.bolje utorak za veliki teren ako moze
Venom Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Lebron: da, igramo prekosutra. Smorenko: reci ne drogama petkom uveče - izaberi fudbal.Jel mogu i droge i fudbal?
nebojsapetkovic Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Šta je ? Mešanje ekipa??? Usrali ste se...
Rodjeni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ovim izrazavam grande zadovoljstvo na brzini i efikasnosti glede obezbedjenja dodatnog termita za novo krljanje. Koristim ovu priliku da potvrdim svoje prisustvo u petak, sto ce dati priliku "protivnickoj" ekipi da zabije jos koji gol s polovine terena, direkt kroz ruke starca foche od 100-tinu lijetah. Ako vec menjate ekipe, napravite postenu selekciju prema fizickim limitima ovdasnjih penzosa.
harper lee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ovim izrazavam grande zadovoljstvo na brzini i efikasnosti glede obezbedjenja dodatnog termita za novo krljanje. Koristim ovu priliku da potvrdim svoje prisustvo u petak, sto ce dati priliku "protivnickoj" ekipi da zabije jos koji gol s polovine terena, direkt kroz ruke starca foche od 100-tinu lijetah. Ako vec menjate ekipe, napravite postenu selekciju prema fizickim limitima ovdasnjih penzosa.Nije njega stvarno ubilo, ubilo, pivo niksicko... :D
harper lee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Sve moze. Ja sam za da. Sve moze. Ja sam za da.Ako niste ukapirali da prevedem. Sve moze. On je za da.
teacher Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ako nam ne otkljucas topik, sledeci put ti necu pustiti ni taj jedan gol... ;) A sinoc si posle fudbala imao turu "upoznaj Beograd da bi ga više voleo". Zahvaljujući Preži imao sam prilike da upoznam lepote NBG-a i da testiram koliko bešika može da mi izdrži a da ne pukne...Što se tiče The 2nd Termita, trenutno sam na 50-50...
Filipenko Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Skupljaš po 50 dinara za sledeći termin? Sutra i prekosutra po još toliko, a ostatak će već neko nadoknaditi - dakle, opušteno.
teacher Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Skupljaš po 50 dinara za sledeći termin? Sutra i prekosutra po još toliko, a ostatak će već neko nadoknaditi - dakle, opušteno.Otprilike si blizu istini...
Filipenko Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Večerašnji fudbal propuštam. Od naredne nedelje sam (99,98%) na terenu.
Recommended Posts