Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Hahhaha, jel to onaj famozni fudbal za koji te je Petković cimao da dođeš :D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
:lol: Ok, ajde sada Lebrone, traži igrače za meč. Imamo golmana i 4 igrača bez zamena. Problem je što su igrači upitne fizičke spreme, pa može da se desi da skapate na terenu.(inače, ovo za branjenje, ja pržim Lebrona da se vrati što pre, mene ne mrzi da branim, ali on to radi bolje)
Posted
Hahhaha, jel to onaj famozni fudbal za koji te je Petković cimao da dođeš :D
Nije. Na taj nisam otisao da bi odmorio koleno leve noge za ponedeljak i utorak. Epilog je takav da mi je lik stao na desnu nogu dok sam trcao u nazad tako da sam uspeo da uvrnem desno koleno i totalno izgubim ravnotezu i tresnem iz sve snage na pozadinu, pa sam poremetio sve koscice u tom delu tela (iako bi zli jezici rekli da od kad sam se nagojio tu i nema kostiju :lol: ). Suma sumarum, bole me ledja, a i sepam jer me desna noga otkida. Istina, sacuvao sam levu, postoje nisam dodatno povredio :mellow:
Posted (edited)

Heh, a svega 1 stranu i 1 dan ranije su se žigoljupci pitali hoće li žigomrzitelja biti dovoljno :s_w:Skup'te se, skup'te, ćetnici...

Edited by Filipenko
Posted

Moj jubilarni 1000.post.Karacemo ih svejedno koliko nas bude.

Posted

Biće nas dovoljno.. skupiće se armija... opšta mobilzacija... Žiga te zove... samo vas malo ložimo...

Posted

Armijo žigoljubitelja, nasadi se na moje "koplje"...!

Posted

Iskopaće tebe Billy ja ti kažem... :)

Posted
Biće nas dovoljno.. skupiće se armija... opšta mobilzacija... Žiga te zove... samo vas malo ložimo...
Hoce li vas stvarno biti dovoljno ili da skidam calmu sa clanka? Za ove dunstere je i jedna noga dovoljna. :lol:
Posted

Lebron, Preža, Petković, Zi-Zu (valjda) i ja...

Posted

Mrzitelji su poceli i modove da dovode na ff.U strahu od banova pustili smo ih poslednjih 10 minuta da se raspucaju i pobede.

Posted

mozda musharaf? On je 1 Mrzitelj, nema pojma ;) , ali ako ga pustis moze da se Raspuca™ :lol:

Posted
mozda musharaf? On je 1 Mrzitelj, nema pojma ;) , ali ako ga pustis moze da se Raspuca™ :lol:
;)
Posted

Definitivno moramo da održimo sastanak u četvrtak u poluvremenu tekme CZ - Tbilisi o tome kako smo igrali danas.