Filipenko Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nakon harper lee - Filipenko tandema, nazire se novi duo kvalitetnih patika...
Mil@n Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja da odapnem jednu izrazito optimističku misao: ako postoji iko ko živi negde u toku Starog Puta NS-BG tj u nekom od mesta na toj relaciji, a voljan je da vozi na 1 FF, ja bi se rado učipio za goreću tekućinu, kako bih bio deo jedne ovako velike manifestacije. Prebačivati busom što gradskim što međugradskim 30km za fucu, makar to bila i forumska fuca, mnogo je :)
Filipenko Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nisam siguran koliko za prečane i autonomaše ima mesta. Jedva da i mi iz Novog Beograda možemo da igramo, ruku na srce, i to verovatno jer dolazimo sa utokama i mnogo smo ružni, brate.
Mil@n Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nisam siguran koliko za prečane i autonomaše ima mesta. Jedva da i mi iz Novog Beograda možemo da igramo, ruku na srce, i to verovatno jer dolazimo sa utokama i mnogo smo ružni, brate.I ja sam gadan kao ker, dakle prvi penal i kapiten. :D
henrik larsson Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 1 dakle, samo da se podsetimo - sjutra u 22.
smorenko Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I ja potvrdjujem dolazak po jubilarni treci put
henrik larsson Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Nisam mislio da se ponovo prebrojavamo, samo da podsetim da neko ne zaboravi.
smorenko Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Onda se ne prijavljujem, samo cu se pojaviti :D
henrik larsson Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dakle, ko može, večeras u 21 i 30 u prijatnom ambijentu kafića u 1 Footu, da se prebrojimo i sastavimo 1 ekipe.
nebojsapetkovic Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Predlazes re-draft, ili samo prve ovosezonske trejdove?
Muwan Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ništa od svega toga, već revolucionarnu izmenu pravila malog fudbala:1. Golmanu je dozvoljno da koristi ruke (obe) u odbrani svog gola.2. Ekipa od 6 igrača ne sme u istom trenutku na terenu imati više od 4 igrača koja ni pod kakvim uslovima ne učestvuju u defanzivnim zadacima.opciono:3. Lebron nosi povez oko očiju i bukagiju na levoj nozi, a ruke su mu vezane trostrukim mornarskim čvorom.Uz doslednu primenu 1 ovih nemandmana na opšta pravila 1 FF, jaka neizvesnost do samog kraja je zagarantovana.
Recommended Posts