Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Nakon harper lee - Filipenko tandema, nazire se novi duo kvalitetnih patika...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja da odapnem jednu izrazito optimističku misao: ako postoji iko ko živi negde u toku Starog Puta NS-BG tj u nekom od mesta na toj relaciji, a voljan je da vozi na 1 FF, ja bi se rado učipio za goreću tekućinu, kako bih bio deo jedne ovako velike manifestacije. Prebačivati busom što gradskim što međugradskim 30km za fucu, makar to bila i forumska fuca, mnogo je :)

Posted

Nisam siguran koliko za prečane i autonomaše ima mesta. Jedva da i mi iz Novog Beograda možemo da igramo, ruku na srce, i to verovatno jer dolazimo sa utokama i mnogo smo ružni, brate.

Posted
Nisam siguran koliko za prečane i autonomaše ima mesta. Jedva da i mi iz Novog Beograda možemo da igramo, ruku na srce, i to verovatno jer dolazimo sa utokama i mnogo smo ružni, brate.
I ja sam gadan kao ker, dakle prvi penal i kapiten. :D
Posted

1 dakle, samo da se podsetimo - sjutra u 22.

Posted

2(3). nebojsa(molina)petkovic

Posted

I ja potvrdjujem dolazak po jubilarni treci put

Posted

Nisam mislio da se ponovo prebrojavamo, samo da podsetim da neko ne zaboravi.

Posted

Onda se ne prijavljujem, samo cu se pojaviti :D

Posted

Dakle, ko može, večeras u 21 i 30 u prijatnom ambijentu kafića u 1 Footu, da se prebrojimo i sastavimo 1 ekipe.

Posted

Predlazes re-draft, ili samo prve ovosezonske trejdove?

Posted

Ništa od svega toga, već revolucionarnu izmenu pravila malog fudbala:1. Golmanu je dozvoljno da koristi ruke (obe) u odbrani svog gola.2. Ekipa od 6 igrača ne sme u istom trenutku na terenu imati više od 4 igrača koja ni pod kakvim uslovima ne učestvuju u defanzivnim zadacima.opciono:3. Lebron nosi povez oko očiju i bukagiju na levoj nozi, a ruke su mu vezane trostrukim mornarskim čvorom.Uz doslednu primenu 1 ovih nemandmana na opšta pravila 1 FF, jaka neizvesnost do samog kraja je zagarantovana.