April 14, 200916 yr Već sam pomislio da je vreme da ga pošaljete u FF penziju, ali on je uhvatio zadnji voz. Ipak, maj je blizu prebrodite krizu. ;)
April 14, 200916 yr I dalje smo bolji u medjusobnom skoru u ovoj ff sezoni ali od stare slave se ne zivi,moramo poceti da pobedjujemo...Vala baš. Ili pobedite ponekad, ili redovno slušajte Filipove pobedničke arije ispod tuša. Od vas zavisi.
April 14, 200916 yr Nisu loši ovi Žigomrzitelji, ali je nekako bedak da ih toliko dugo pečemo na tihoj vatri sve do samog kraja. Sledećeg utorka bismo mogli da ih raspalimo na maksimalnoj vatri, onako, od početka, da brzo zarumene, pa sa krompirićima i lukom da ih u slast varimo. Možda je ovako slađe, ali roštiljani Žigomrzitelj je ipak u našoj, komunističkoj tradiciji.Naravno, to sve ukoliko ih ne pustimo.
April 19, 200916 yr Štoza ćutite, štoza ćutite, tričke™ ciganjske... Edited April 19, 200916 yr by Filipenko
April 21, 200916 yr Ne, čekamo da vidimo šta je Filipenko danas smislio da onesposobi Acu za fudbal, pa da odlučimo da li vas večeras puštamo ili ne.
April 21, 200916 yr Prošli put smo ih pustili da izjednače do pred sam kraj, večeras možda odemo i korak dalje.
April 21, 200916 yr Prošli put smo ih pustili da izjednače do pred sam kraj, večeras možda odemo i korak dalje.Пустићете наш да изједначимо после краја утакмице?
April 21, 200916 yr Пустићете наш да изједначимо после краја утакмице?pustice vas da poentirate pod tushem
April 21, 200916 yr Sve što smo želeli, sve što smo hteli,to smo vam dali, crveno beli,vašim mladićima i devojkamana mestu bulja sada je jama,hej, hej, hej, hej, heeeejjj...
April 22, 200916 yr Lebron sve ređe piše izveštaje posle fudbala. Ako nastavimo da ih ovako guzimo, prestaće da piše po forumu.