Bright Billy Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 u ovako teskom trenutku za crveno-bele, pobedi se u zube agleda.
TheBigFlegma Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 u ovako teskom trenutku za crveno-bele, pobedi se u zube agleda.Platićemo i račun u kafani, ipak je situacija teška.
Bright Billy Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ako preza krene da bezi, pomozite i oko gepekovanja. pa komsije smo majku mu...
Muwan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Mene više brine da Posrbica sad ne krene da konstatuje kako bi rado video Acu u vašim redovima...
Nemanja Posrbica Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 (edited) Mene više brine da Posrbica sad ne krene da konstatuje kako bi rado video Acu u vašim redovima... ;) Kome smeta 1 jak Fejsa. Edited April 13, 2009 by Nemanja Posrbica
nebojsapetkovic Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Mene više brine da Posrbica sad ne krene da konstatuje kako bi rado video Acu u vašim redovima...Posrbica dovodi Trička na FF !!!
harper lee Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Počinje da smara to vaše insistiranje da nas mesecima puštate, ponavljate se posle svake izgubljene tekme, a i da je najbolja fora na svetu nakon toliko upotrebe jednostavno postaje ofucana. Jbg, jednostavno je previše poraza.Uostalom, Aca preti dolaskom.Pa, sam si kriv. Da nisi onoliko plakao i onomad u kafani izvodio performans "dabogda crk'o fudbal kad ga svako igra", da nisi najavljivao kako neces vise da dolazis jer ne zelis da gubis zbog glupih saigraca, da nisi demonstrativno napustao utakmice pre kraja zaklinjuci se da se vise neces vracati, da nisi Adasevicu slao privatne poruke sadrzine "Flegma saban koji za sebe misli da je Maradona", "Smorenko dete debil", "Beowl smrad koji nikom ne da loptu", ne bi nam ni palo na pamet da se sa Flegmom u "Pahuljici" na Tajnoj veceri dogovorimo da udjemo u seriju poraza ne bismo li ti malo ucvrstili sujetu, sacuvali te za FF i tako spasili 1 instituciju od velikog znacaja.Evo, sad ti i Aca smeta. Dokle, Filipe, majku mu? Dokle?
Filipenko Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Šta da se radi. Pravi Srbi, dok im ne kažeš da su mentoli i odsviraš (bar) 2 šamara u stereo režimu, ne pada im na pamet da se trgnu. Ovako, Rođi 45mm cev na slepoočnicu da vidi bolje, Beowla niz stepenice da dotera šut, Smorenku sredio da ga otpuste da bi bio koncentrisaniji na fudbal, Flegmu davio par puta da izuči više tu poziciju sidraša, i vidiš kako rezultati dolaze sami od sebe. I Aca trenutno misli da su mu leđa vrisnula sama od sebe, kada bude došao i shvatio istinu dobiće i on motor u dupetu da ne bi kroz sve to ponovo prolazio. Crno-belo vam se piše.
gladijator Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jebi ga cigani, dzabe ste se radovali.Ortaku i ortakinji se rodio sin, pa idem da slavimo, tako da me ni danas nema.Izvinite sto kasno javljam.
LeBron Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jebi ga cigani, dzabe ste se radovali.Ortaku i ortakinji se rodio sin, pa idem da slavimo, tako da me ni danas nema.Izvinite sto kasno javljam.Filipenko>>>Tole
sherman Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja ne dolazim u utorak, sto znaci da cemo da oderemo cigane... eto dokle je doslo. Od mene nista ni sutra, opet cete puci cigani Samo da javim da ni danas ne dolazim, ali vec sledece nedelje cigani mogu da se nadaju pobedi.... Jebi ga cigani, dzabe ste se radovali.Ortaku i ortakinji se rodio sin, pa idem da slavimo, tako da me ni danas nema.Izvinite sto kasno javljam.
Filipenko Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 (edited) Pošto Aca ne dolazi, eto još jednog razloga da pustimo cigane, da ne ispadne da dobijamo samo zato što on ne dolazi...Da ne bude posle da nismo najavili Edited April 14, 2009 by Filipenko
LeBron Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Odlicna utakmica u balonu na Zvezdari.Ponovo smo izgubili,protivnik vodio 4-0,mi stigli na 6-6,primili gol u poslednjem minutu za 7-6.Oni deluju prilicno uigrano(Aco vrati se,jebes Filipenkove pretnje) ;) I dalje smo bolji u medjusobnom skoru u ovoj ff sezoni ali od stare slave se ne zivi,moramo poceti da pobedjujemo...
Recommended Posts