harper lee Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Lebron je prvih 20 minuta utakmice proveo neprekidno prevajući: "Kompleksi su neizlečiviiiiiiiiiiii..." sa svog gola.Sad, da li je ovaj inovativni pristup bio posvećen činjenici da su njegovi saigrači na teren izašli sa dva Interova dresa, ili činjenici da je jedan od ta dva Interova dresa od početka tukao bez milosti, nije toliko bitno. Opšte je poznato da dva Interova dresa na jednom mestu predstavljaju toliki baksuz, da čak ni briljantna partija zeleno-belog veterana Harpera nije mogla to da nadomesti. Pregazili smo ih kao plitak potok, iako im je Filipenko na početku dao moralnu podršku tako što je dozvolio Lebronu da ga sa svog gola pretrči, napravi višak i asistira za vodeći gol. Lepo veče na Zvezdari.Dobro, ne moras bas toliko da me hvalis. Onaj poluvolej posle kojeg je lopta umesto mreze zatresla tvoja jaja je bio slucajan i nece se desiti ponovo. Mrski protivnik je bio bolji + napravili smo neverovatan broj gluposti = izgubili smo glatko i ubedljivo, a sto je rezultat samo dva gola u korist Omrazenih posledica je toga sto smo im na brzinu smuvali dva gola u par zadnjih minuta. Inace, ovo je bila uobicajena jedna utakmica u sezoni kad je prava sreca da se niko nije povredio. Najgore je prosao Flegma kojeg od nasih igraca u polju valjda samo Billy nije nijednom udario. Ja sam mu, sa moje strane, svecano urucio spic patike ravno u cevanicu stajne noge i sreca je sto sam bio van balansa pa nije bilo mnogo snage u tom startu. Ipak, highlight je bio kad je Beowl sirom rasirenih nogu naleteo na jednu ostru loptu i uspesno je ustopovao porodicom. Kasnije se valjao po terenu 6 minuta kao golman OFK Beograda, a sudija lopov nije hteo da produzi utakmicu. <_<
sherman Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Onaj poluvolej posle kojeg je lopta umesto mreze zatresla tvoja jaja je bio slucajan i nece se desiti ponovo. Harper sledeci put bolje gadjaj, pa nije valjda toliko tesko pogoditi Filipenka
harper lee Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Harper sledeci put bolje gadjaj, pa nije valjda toliko tesko pogoditi FilipenkaGadjao dva minuta nakon sto sam onesposobio Beowla. <_< No, Filipenko ima stit u vidu stomaka koji se proteze od grla do kolena i ne moze se tako lako imobilisati. Savrsena amortizacija, dobro prianja na podlogu, snaga bez kontrole ne znaci nista i tako dalje i tome slicno...
Filipenko Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ko o čemu, harper o tuđim stomacima, da se Vlasi ne dosete...Imao sam štit u vidu ruke na mudima, jer sam dobro znao za ciganske metode igranja fudbala i vođenja ljubavi. Kidišu na muda i zubima i rukama i nogama.
LeBron Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jer sam dobro znao za ciganske metode igranja fudbala i vođenja ljubaviToliko vas karamo na fudbalu da si vec naucio...
Delija67 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nije moglo da izadje na dobro to sto sam ja na zagrevanju polomio stativu. Gol nam je bio povredjen, pa su lopte lakse ulazile.
dragance Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Opet prica o tusevima. A Filipenko tu provede najvise vremena, cak i kad nestane tople vode...
nebojsapetkovic Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Opet prica o tusevima. A Filipenko tu provede najvise vremena, cak i kad nestane tople vode...Beowl i on ostaju poslednji...
Filipenko Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Vidim, gej alijansa se mobiliše u trenucima kada cela čaršija bruji o Čedinom Audiju Q7 koji mu je darovao anonimni simpatizer stranke, ali im to neće proći, grobari će ih opet odrati.
LeBron Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Od mene nista ni sutra, opet cete puci cigani Jebote,gepekovali coveka da ne dolazi...
Filipenko Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Eto šta je grobarski fanatizam - za pobedu bi sve učinio, neće ni doći ako treba :D
nebojsapetkovic Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Harpere? Kako smo se beše dogovorili? I ovaj utorak ih puštamo?
Bright Billy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ne moramo ako je rodja u medjuvremenu produzio ugovor.
Recommended Posts