pp34 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)
Joe D Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Odgovara. Aparat nemam, potrudicu se da ukradem do ponedeljka.
Teixeira Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)mogu ti ja dati telefon da snimash... to ako si mi oprostio nevetovanje onog trejda i smem da ti izadjem na ochi :D
Venom Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mešaćemo se sigurno ponovo. Ne bi ni bio fer da ostavimo podelu nakon što su 1 prva dva pika Beowlove ekipe najavili odustajanje od FF institucije.Ne bih to bash nazvao odustajanjem, vishe imam drugi sport ove zime... plus josh par stvari, s kojima sad ne bih da zamaram, a i nisu bitne. U svakom sluchaju, ima ljudi za fudbal trenutno, tako da i nije neki problem... ako ikad bude bio problem, mogu da uskochim.
henrik larsson Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nema potrebe (bar za 1 sad) za mešanjem.
Filipenko Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 BTW ako Pavllle odustaje od branjenja i dolazi na teren, Preži na istinu, ima li nekog od onih golmana koji su pričali da su kao zainteresovani, ali listom poodustaše pred poslednji mitrovdanak, hajdučki sastanak?
henrik larsson Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ja, pošto ću najverovatnije početi među stativama, a u krajnjem slučaju ponekad može da me odmeni 1 Džentlmen, ili ko već bude bio u roosteru.
nebojsapetkovic Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Prezo LEGENDO!Oterao si 1 Pavllla The Golmana u pemziju... Sejes strah, a dabome i 1 trepet :)
Filipenko Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Pavllle nije golman, nego golllman Očekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte™ me...
nebojsapetkovic Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Pavllle nije golman, nego golllman Očekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte me...Bogami ako lebron odustane od becks piva...
henrik larsson Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.
nebojsapetkovic Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.IStu stvar sam pazario... lopta mi je jajasta kao losha basketara... al ajd...
Recommended Posts