Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svaki poadeonik, 22 časa.

Posted

Odgovara. Aparat nemam, potrudicu se da ukradem do ponedeljka.

Posted
Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)
mogu ti ja dati telefon da snimash... to ako si mi oprostio nevetovanje onog trejda i smem da ti izadjem na ochi :D
Posted
Mešaćemo se sigurno ponovo. Ne bi ni bio fer da ostavimo podelu nakon što su 1 prva dva pika Beowlove ekipe najavili odustajanje od FF institucije.
Ne bih to bash nazvao odustajanjem, vishe imam drugi sport ove zime... plus josh par stvari, s kojima sad ne bih da zamaram, a i nisu bitne. U svakom sluchaju, ima ljudi za fudbal trenutno, tako da i nije neki problem... ako ikad bude bio problem, mogu da uskochim.
Posted

Nema potrebe (bar za 1 sad) za mešanjem.

Posted

BTW ako Pavllle odustaje od branjenja i dolazi na teren, Preži na istinu, ima li nekog od onih golmana koji su pričali da su kao zainteresovani, ali listom poodustaše pred poslednji mitrovdanak, hajdučki sastanak?

Posted

Ja, pošto ću najverovatnije početi među stativama, a u krajnjem slučaju ponekad može da me odmeni 1 Džentlmen, ili ko već bude bio u roosteru.

Posted

Prezo LEGENDO!Oterao si 1 Pavllla The Golmana u pemziju... Sejes strah, a dabome i 1 trepet :)

Posted

Pavllle nije golman, nego golllman angry.pngOčekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte™ me...

Posted
Pavllle nije golman, nego golllman angry.pngOčekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte me...
Bogami ako lebron odustane od becks piva... :lol:
Posted

Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.

Posted
Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.
IStu stvar sam pazario... lopta mi je jajasta kao losha basketara... al ajd...