Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)

• Author

Svaki poadeonik, 22 časa.

Odgovara. Aparat nemam, potrudicu se da ukradem do ponedeljka.

Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)
mogu ti ja dati telefon da snimash... to ako si mi oprostio nevetovanje onog trejda i smem da ti izadjem na ochi :D

NE!

dolazim

Mešaćemo se sigurno ponovo. Ne bi ni bio fer da ostavimo podelu nakon što su 1 prva dva pika Beowlove ekipe najavili odustajanje od FF institucije.
Ne bih to bash nazvao odustajanjem, vishe imam drugi sport ove zime... plus josh par stvari, s kojima sad ne bih da zamaram, a i nisu bitne. U svakom sluchaju, ima ljudi za fudbal trenutno, tako da i nije neki problem... ako ikad bude bio problem, mogu da uskochim.
  • Author

Nema potrebe (bar za 1 sad) za mešanjem.

BTW ako Pavllle odustaje od branjenja i dolazi na teren, Preži na istinu, ima li nekog od onih golmana koji su pričali da su kao zainteresovani, ali listom poodustaše pred poslednji mitrovdanak, hajdučki sastanak?

• Author

Ja, pošto ću najverovatnije početi među stativama, a u krajnjem slučaju ponekad može da me odmeni 1 Džentlmen, ili ko već bude bio u roosteru.

Prezo LEGENDO!Oterao si 1 Pavllla The Golmana u pemziju... Sejes strah, a dabome i 1 trepet :)

Pavllle nije golman, nego golllman angry.pngOčekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte™ me...

Pavllle nije golman, nego golllman angry.pngOčekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte me...
Bogami ako lebron odustane od becks piva... :lol:
  • Author

Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.

Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.
IStu stvar sam pazario... lopta mi je jajasta kao losha basketara... al ajd...