November 28, 200717 yr Moze ako poneses 1 digitalni fotoaparat marke kojegod, i das ga meni :)mogu ti ja dati telefon da snimash... to ako si mi oprostio nevetovanje onog trejda i smem da ti izadjem na ochi :D
November 29, 200717 yr Mešaćemo se sigurno ponovo. Ne bi ni bio fer da ostavimo podelu nakon što su 1 prva dva pika Beowlove ekipe najavili odustajanje od FF institucije.Ne bih to bash nazvao odustajanjem, vishe imam drugi sport ove zime... plus josh par stvari, s kojima sad ne bih da zamaram, a i nisu bitne. U svakom sluchaju, ima ljudi za fudbal trenutno, tako da i nije neki problem... ako ikad bude bio problem, mogu da uskochim.
November 29, 200717 yr BTW ako Pavllle odustaje od branjenja i dolazi na teren, Preži na istinu, ima li nekog od onih golmana koji su pričali da su kao zainteresovani, ali listom poodustaše pred poslednji mitrovdanak, hajdučki sastanak?
November 29, 200717 yr Author Ja, pošto ću najverovatnije početi među stativama, a u krajnjem slučaju ponekad može da me odmeni 1 Džentlmen, ili ko već bude bio u roosteru.
November 30, 200717 yr Prezo LEGENDO!Oterao si 1 Pavllla The Golmana u pemziju... Sejes strah, a dabome i 1 trepet :)
November 30, 200717 yr Pavllle nije golman, nego golllman Očekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte™ me...
November 30, 200717 yr Pavllle nije golman, nego golllman Očekujem da trošak u kafani ne bude manji od prošlog puta. Arazočarajte me...Bogami ako lebron odustane od becks piva...
November 30, 200717 yr Author Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.
December 1, 200717 yr Ja danas bio u 1 šteti, uzeo nove ultra ružne Umbro patike sa kramponima za veštačku travu (i dobio Umbro loptu uz to), tako da cenim da ću biti spreman za težak i smrznut teren u 1 Footu.IStu stvar sam pazario... lopta mi je jajasta kao losha basketara... al ajd...