borris_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jeste li vi dobili i jednu utakmicu u 2009.?
harper lee Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jeste li vi dobili i jednu utakmicu u 2009.?Eto, vidis da i KK Crvena Zvezda ima nekih sansi u buducnosti. Uvek na kraju dodje ta sledeca sezona. No, ne sekiraj se. Vec u utorak ih ocekuje brodolom kad se vrati Adasevic da nam poveze redove, Preza podesi nisanske sprave a Billy se vrati sa reanimacije. Nece im pomoci cak ni da Filipenko provede svih 60 minuta van terena. :P
Filipenko Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sve je to lepo, ali neko kosu kosi, a neko marker nosi.
adasevic Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jeste li vi dobili i jednu utakmicu u 2009.?Ja sam izgubio samo jednu, i to onu kada je najbolji igrac mrskog nam protivnika bio nas rookie - Zidan. Nisam bio na 1 fudbalu ove godine... Markere smo preuzeli kada nas nije bilo dovoljno. Prisli put nisam bio. Dakle, to su tri puta kada nismo pobedili ;)
Filipenko Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ok, krenite polako sa otkazima, vreme je. Cigani mogu da nastave sa dovođenjem pojačanja ne bi li ih bilo 12 i više na nas 6.
LeBron Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ok, krenite polako sa otkazima, vreme je. Cigani mogu da nastave sa dovođenjem pojačanja ne bi li ih bilo 12 i više na nas 6.Nista onda,vi gepekujte Smorenka ili Flegmu kako bi dobili neko pojacanje od nas...
Bright Billy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) meni su kola u kvaru, pa reko da vidim jel moze neko da me pokupi u negde gradu kad bude krenuo na fudbalicu? Edited March 3, 2009 by Bright Billy
nebojsapetkovic Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 meni su kola u kvaru, pa reko da vidim jel moze neko da me pokupi u negde gradu kad bude krenuo na fudbalicu?Moze na stanici preko puta ETF-a, ali ako priznas da Moreira nije rekao da je Zvezda bolja :)
Bright Billy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) priznajem da dr.ove reci mogu biti u laganom raskoraku sa njegovim mislima. pripisacemo asporazum njegovom apoznavanju primitivnog jezika kojim barata lokalno stanovnistvo.u koliko sati preko puta ETFa? Edited March 3, 2009 by Bright Billy
smorenko Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nista onda,vi gepekujte Smorenka ili Flegmu kako bi dobili neko pojacanje od nas... ko oce da gepekuje smorenka?
gladijator Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ko oce da gepekuje smorenka?ko MOZE da gepekuje Smorenka?Za ovo ce veceras da vas izbusi k'o cigane...
madball Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Je l` ganima treba jos jedan sa dve leve? Ako treba, ja cu pokusati da se vratim na teren? Nadam se da su terapije necemu pomogle... <_<
Recommended Posts