Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Jeste li vi dobili i jednu utakmicu u 2009.?
Eto, vidis da i KK Crvena Zvezda ima nekih sansi u buducnosti. Uvek na kraju dodje ta sledeca sezona. cool.gif No, ne sekiraj se. Vec u utorak ih ocekuje brodolom kad se vrati Adasevic da nam poveze redove, Preza podesi nisanske sprave a Billy se vrati sa reanimacije. Nece im pomoci cak ni da Filipenko provede svih 60 minuta van terena. :P
Posted

Sve je to lepo, ali neko kosu kosi, a neko marker nosi.

Posted

1. Mao Petković

Posted
Jeste li vi dobili i jednu utakmicu u 2009.?
Ja sam izgubio samo jednu, i to onu kada je najbolji igrac mrskog nam protivnika bio nas rookie - Zidan. Nisam bio na 1 fudbalu ove godine... Markere smo preuzeli kada nas nije bilo dovoljno. Prisli put nisam bio. Dakle, to su tri puta kada nismo pobedili ;)
Posted

Ok, krenite polako sa otkazima, vreme je. Cigani mogu da nastave sa dovođenjem pojačanja ne bi li ih bilo 12 i više na nas 6.

Posted
Ok, krenite polako sa otkazima, vreme je. Cigani mogu da nastave sa dovođenjem pojačanja ne bi li ih bilo 12 i više na nas 6.
Nista onda,vi gepekujte Smorenka ili Flegmu kako bi dobili neko pojacanje od nas...
Posted (edited)

meni su kola u kvaru, pa reko da vidim jel moze neko da me pokupi u negde gradu kad bude krenuo na fudbalicu?

Edited by Bright Billy
Posted
meni su kola u kvaru, pa reko da vidim jel moze neko da me pokupi u negde gradu kad bude krenuo na fudbalicu?
Moze na stanici preko puta ETF-a, ali ako priznas da Moreira nije rekao da je Zvezda bolja :)
Posted (edited)

priznajem da dr.ove reci mogu biti u laganom raskoraku sa njegovim mislima. pripisacemo asporazum njegovom apoznavanju primitivnog jezika kojim barata lokalno stanovnistvo.u koliko sati preko puta ETFa?

Edited by Bright Billy
Posted
Nista onda,vi gepekujte Smorenka ili Flegmu kako bi dobili neko pojacanje od nas...
angry.gif ko oce da gepekuje smorenka?
Posted
angry.gif ko oce da gepekuje smorenka?
ko MOZE da gepekuje Smorenka?Za ovo ce veceras da vas izbusi k'o cigane...
Posted

Je l` ganima treba jos jedan sa dve leve? Ako treba, ja cu pokusati da se vratim na teren? Nadam se da su terapije necemu pomogle... <_<