Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Igrao sam na Zvezdari fudbal u balonu, mada ne znam je li to Trudbenik... dva terena jedan do drugog, cetiri svlacionice... jel to to?
Jeste.
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pošto vas ima dovoljno nije potrebno da dolazim.

Posted
Jeste.
Htjeo sam BB-u da objasnim gdje je to, ali mu je lebron vec rekao.Igrao sam par utoraka u 21h, a nisam igrao sa vama... :)Igrali smo na onom vecem terenu...
Posted

Bitange nam ukradose Zidana i pobedise. angry.gif Castim zbog dolaska Bright Billy-ja na forumski fudbal. Vise nisam najkilaviji Radovan, najnejakiji Uros i najveca mrcina. :)

Posted
A i nisi jedini koji prica o Norvezanima :lol:
Ima i toga ali ovo prvo je ipak pobedilo za prsa.
Posted

Zidana smo im dali čisto da naslute šta ih čeka sledećeg utorka...

Posted

Kolektivno kukanje...muzika za moje uši ^_^

Posted

Mrski protivnik je pokušao da izbegne sudbinu primenom koncepta hokejaških izmena ali se bolji tim brzo prilagodio toj inovaciji, napravio razliku i rutinski je sačuvao do kraja. Razlika od tri gola ne oslikava u potpunosti našu dominaciju na terenu.

Posted
Razlika od tri gola ne oslikava u potpunosti našu dominaciju na terenu.
Kakva dominacija??? Pa ti za sat vremena forumskog fudbala padneš više nego Kristijano Ronaldo i Filip Inzagi zajedno!!!
Posted

šta ćeš, jurenje lopte sa ljubiteljima 1 Kalča me je iskvarilo i ubilo mi sve džentlmenske osobine i instinkte koje sam doneo iz Majke Engleske :cry:

Posted
džentlmenske osobine i instinkte koje sam doneo iz Majke Engleske :cry:
088foul_468x361.jpgdiaby.jpgcoleonhutton.pngLomljenje Eduarda nisam imao snage da stavim, previše je užasno...
Posted
Niko ne otkazuje za veceras?
Filip vam je porucio da ne dolaziKaze da se prebacuje na FB jer FF nije vise dovoljno homo
Posted
Niko ne otkazuje za veceras?
Ja otkazujem. Neki stomacni virus me zakacio, pa cete morati da deljete amatere bez mene :)