nebojsapetkovic Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Samo da kazem svojim fanovima da ne obecavam jos jedne makazice...
Muwan Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ko večeras pogađa Lebrona u glavu sa dva metra udaljenosti? Mislim, na koga je red?
Filipenko Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Forumaški fudbal se mora igratiPredsednik, premijer, vrhovni vožd, generalni menadžer, v.d. kralj, novi broz i vrhovni prvosveštenik republike Srbije, gospodin Boris Tadić, je održao sastanak sa predstavnicima institucija na kome je iskazan čvrst stav da se Forumaški fudbal mora permanentno održavati. Na sastanku je konstatovano da se radi o instituciji od prvorazrednog značaja za bonitet života i kvalitet reprodukcije u Srbiji. Izrečeno je višestrano slaganje sa stavovima gospodina Tadića, koji su nakon duže rasprave jednoglasno podržani u izvornom obliku. Na osnovu toga, određeno je da se ustanovi obavezno igranje na Forumaškom fudbalu utorkom i konstatovano da postoji interes sa više strana da se fudbal redovno održava. Istovremeno, uočeno je da postoji pritisak od strane spoljnih faktora i velikih sila da preuzmu Forumaški fudbal pod svoje okrilje, te da ti pokušaji reflektuju pad morala, standarda i korporativne odgovornosti u zemljama zapadno i severozapadno od Na Drini ćuprije.
smorenko Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) da obavestim forumasku javnost da imam izuzetno dobre razloge da ne dodjem, ali ipak cu se pojaviti posto napetost dostize vrhunac. nadam se dobroj partiji moje ekipe i pobedi oglom u poslednjim sekundama meca. Edited February 17, 2009 by smorenko
Filipenko Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ne shvatam odakle sad najednom ta želja da se dođe, umesto da se drži kontinuitet?
nebojsapetkovic Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pa kako ne shvataš da naša lepršava igra sa mnogo lepih i efektnih golova vraća publiku na stadione :)
harper lee Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gde se igra i u koliko sati?21 00, balon Trudbenika na Zvezdari. Prepoznaces nas po Filipenku, najdeblji je u balonu i nosi dimije. :)
harper lee Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jel imas tacnu adresu?Nemam. Ako je Delija negde pri forumu sad ce da ti postavi mapu, sa sve prevozima koji do tamo idu. Hajde ako neko zna adresu nek' pomogne coveku, bitange.
Bright Billy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kapiram da je to negde kod zvezdarinog stadiona
TheBigFlegma Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zbog stradanja u zubarskoj stolici, moram da otkažem dolazak večeras.
harper lee Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kapiram da je to negde kod zvezdarinog stadionaIma neki stadion ali to je, valjda, stadion Trudbenika na Zvezdari, ako tako nesto uopste postoji.Bas sam ti od pomoci, zar ne?
MiddleClass Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Igrao sam na Zvezdari fudbal u balonu, mada ne znam je li to Trudbenik... dva terena jedan do drugog, cetiri svlacionice... jel to to?
Recommended Posts