Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Па колико ће људи бити... ја сам мртав болестан, ал' можда се наканим да дођем да заразим и вас...

Па колико ће људи бити... ја сам мртав болестан, ал' можда се наканим да дођем да заразим и вас...
Harper, lebron, madball, preza (?), Rade, ja i bolesni ti.Filipenko, smorenko, Igor (?), beowl... Trebalo bi bar 10...

Skidaj ovo (?) pored mog imena :)

I, ko je koga rasturio?edit: cujem da je srpska elita pukla pa ih je sramota da se jave :D

Edited by borris_

Српска елита је победила... победила би у сваком случају, јер се гробље расипа... и никада да се појаве комплетни... А ко је кога растурио... па свако је по нешто растурио... Ђенка потколеницу, ја горњу конструкцију балона...

Košarkaška utakmica Zvezda-Pamesa je u utorak u 19 i 30.Veliki deo crveno-bele forumaško fudbalske ekipe bi da ide na tu utakmicu.Postoji opcija da zamenimo termin sa momcima koji igraju posle nas u balonu(Adaševićevi ortaci).Pitanje je da li se svi slažu da sledeći(samo sledeći)termin igramo od 22 h?ja se slažem :)

Dajte prvo odgovor ljudima kako ste prošli u poslednjem meču...Oslabljeni Radetom i Madball-om, grobari poništiše™ Cigane...12:7 ili 13:7, ko to još broji...

Били сте појачани мојом маленкошћу... Но следећи пут нећу бити тако џентлменски расположен...

Dajte prvo odgovor ljudima kako ste prošli u poslednjem meču...Oslabljeni Radetom i Madball-om, grobari poništiše Cigane...12:7 ili 13:7, ko to još broji...
Utakmica skroz nezanimljiva... <_< Nemam motiva da igram protiv nekog crveno-belog brata.Beowl osetio pobedu i nije došao...

E da - što se mene tiče, nema problema da igramo od 10.

moze pomeranje za sledeci utorak (aca & moi)

Može pomeranje, ako balon neće zbog toga otići u dugove.

moze pomeranje

Može pomeranje.

Može pomeranje.
:lol: