nebojsapetkovic Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kad se igra forumaski fudbal? Hoce li biti prenosa na Pinku?Дођи на стадион! Не навијај из фотеље! E, da ne zaboravim, da Petković nekim čudom igra odbranu (kao što ne igra), Guti bi mu već odavno bio rezerva u Realu.Да чујем шта ти је то Петковић урадио?
rivaldo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jel moze neko da mi da broj balona? molim vas sto pre...
Filipenko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ko zna koliko balona ima u gradu, mislim da im se ne zna tačan broj.
rivaldo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pahuljica? Da ne drzi to neki lik iz Vrnjacke banje? Tamo je bila jedna ekstra kafana sa tim imenom.
Luka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A ne stvarno, hoće li biti nekog prenosa na Pinku?
Muwan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 1 Kapitenu je Fortuna okrenula leđa, te je sinoć ostao bez ligamenata levog skočnog zgloba. Od ponedeljka intenzivna terapija, povratak na teren za rođendan tj. krajem decembra. Kad pomislim da ću sa bandažiranom nogom na TV gledati Fejsu kako standardno igra za Partizan, dođe mi da se momentalno upucam u čelo.
nebojsapetkovic Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 1 Kapitenu je Fortuna okrenula leđa, te je sinoć ostao bez ligamenata levog skočnog zgloba. Od ponedeljka intenzivna terapija, povratak na teren za rođendan tj. krajem decembra. Kad pomislim da ću sa bandažiranom nogom na TV gledati Fejsu kako standardno igra za Partizan, dođe mi da se momentalno upucam u čelo. И коме још? Жигољубитељима или Жигомрзитељима? Време ће бити судионик... ја само да унапред обећам да ћу сутра поклонити маркер Флегми :)
Filipenko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Posao će vam definitivno biti trivijalan. Adolazim™ ni ja. Sjebao sam leđa. Možda nekim čudom sve prođe do utorka, ali nema šanse.
TheBigFlegma Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 1 Kapitenu je Fortuna okrenula leđa, te je sinoć ostao bez ligamenata levog skočnog zgloba. Od ponedeljka intenzivna terapija, povratak na teren za rođendan tj. krajem decembra. Kad pomislim da ću sa bandažiranom nogom na TV gledati Fejsu kako standardno igra za Partizan, dođe mi da se momentalno upucam u čelo. Posao će vam definitivno biti trivijalan. Adolazim ni ja. Sjebao sam leđa. Možda nekim čudom sve prođe do utorka, ali nema šanse.I to sve od kako se zajedno tuširaju...
harper lee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I to sve od kako se zajedno tuširaju...Pa kad su niski tusevi. Ovaj sutirao posto mu niko nije rekao da se u medjuvremenu zavrsila utakmica, ovaj drugi se saginjao da dohvati sapun te se usinuo i eto ti vraga. Nego, hoce li vas biti dovoljno. Nije u redu da zaradite markere par forfe.
Filipenko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Čak i da se ja nekim čudom pojavim, ne kapiram poentu igranja sa 3+1 igrača koji trče protiv našeg jednog. Mi jesmo bolji fudbaleri, ali vi ste jednostavno brži i razlika će biti prevelika.
adasevic Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Čak i da se ja nekim čudom pojavim, ne kapiram poentu igranja sa 3+1 igrača koji trče protiv našeg jednog. Mi jesmo bolji fudbaleri, ali vi ste jednostavno brži i razlika će biti prevelika.Oce li vas biti uopste? Ocete da dovedem ja nekoga? Grobar je, ne zna, al se zato i ne trudi? :)Ne ozbiljno, ajd neko brzinsko prebrojavanje pa ako fali da dovedemo... greota da propadne fudbal zbog 1 ligamenata i isto toliko ledja :)KOliko kapiram nismo otkazali nebojsa, rade, igor, flegma, smorenko, aca, lebron, preza i ja. Harperu, nesot mi se pomesalo, jel ti ne dolazis ove i sledece nedelje zbog puta ili sam se ja nesto prebacio?Elem, ako nema ni harpera to je 9, dakle treba ljudi. Ja imam dvojicu na lageru (jedan vas i jedan nas), pa mogu da ih aktiviram. Al bi bilo pozeljno da se sto pre izjasnite. Naravno sad je pravi trenutak da se oglase i oni pritajeni forumasi grobarskog entita koji su tako hvalospevno najavljivali svoje dolaske (neki cak pretili da ce igrati flastera na meni) a nigde ih nema...Ili mozda trenutak kada ce shimpr da uskoci i spasi svoju ekipu muka?
harper lee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 (edited) Čak i da se ja nekim čudom pojavim, ne kapiram poentu igranja sa 3+1 igrača koji trče protiv našeg jednog. Mi jesmo bolji fudbaleri, ali vi ste jednostavno brži i razlika će biti prevelika.Pa jeste. Kad ja krenem da vitlam po terenu brzinom jos nevidjenom u beogradskim balonima samo cete ostati da u prasini iza mojih patika tuzno gledate kako Harper Luis koristi svoje brzinske sposobnosti za resetanje vase mreze. Jos kad se tom sampionu brzine pridodaju ona dva od skora preradjena bureta iz vinskog podruma, Adasevic i Nebojsa i kad im ugradimo tockove, ima sve da prasti okolo. <_<edit: Ja dolazim sutra. Jos ako Rodjeni dogura auto gde i poslednje dve nedelje i pokupi me, niko zadovoljniji od mene. Edited November 3, 2008 by harper lee
Recommended Posts