bradilko Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) meni ovi "istorijski" uspesi počinju da idu na kičmu. to je kao uspeh raznih vučelića, terzića,đurića i sličnih i to se piše njima i sve će otići u njihove džepove.kao oni su kvalitetno radili i sad ih treba pustiti da rade još više svašta.u stvari naš fudbal će biti još veće dno.samo će se osiliti ove hulje.. Edited December 15, 2017 by bradilko
Toni Sumaher Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Nesto razmisljam o onih Shaqovih 7k ultrasa sa severa i juga, bila bi vajda da se uposle o nekom korisnom javnom poslu i da istovremeno masovno treniraju. Evo Zoka Mihajlovic da ih uposli u Grdelickoj i Sicevackoj klisuri, probijanje tunela je castan posao.
Anonymous Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Moja stara ideja: izreklamirati turnir, recimo Zvezda, Partizan, Real, Barcelona u Španiji, za navijačke grupe besplatne karte i avio prevoz, navikli su. Pa avioni ne slete u Španiji, nego recimo u Libiji, pa u belo roblje. Od te kinte bi se dali otplatiti dugovi, srediti stadioni i slično.
Toni Sumaher Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) 8 minutes ago, Anonymous said: Moja stara ideja: izreklamirati turnir, recimo Zvezda, Partizan, Real, Barcelona u Španiji, za navijačke grupe besplatne karte i avio prevoz, navikli su. Pa avioni ne slete u Španiji, nego recimo u Libiji, pa u belo roblje. Od te kinte bi se dali otplatiti dugovi, srediti stadioni i slično. Zajebana je i haoticna Libija, ocas posla bi digli ustanak u stilu Spartaka, zauzeli par busotina i poceli da rade sa multinacionalkama. A ovde bi od dela kinte slali profije da rade asanacijutm Edited December 15, 2017 by Toni Sumaher
ljakse Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Onda može neki Pripjat ili tako neka atraktivna destinacija.
Toni Sumaher Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Zebem da i radijacija ne pobegne od njih....
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:701659-Hrvatski-huligani-su-deo-homoseksualnog-kriminalnog-klana:|
Bright Billy Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 ustaski gej agenti, znao sam odma da je takva nekakva zavera u pitanju...
Кристофер Лумумбо Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 (edited) nikako, narocito sada kada su dinamo iz vranja i radnik i surdulice u superligi nadam se da ce braca toncev preuzeti dubocicu iz leskovca i moravu iz hana Edited May 19, 2018 by Кристофер Лумумбо
Filozof manijak Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Sve je to smišljeno da bi se povećao priliv bugarskih turista u Srbiju
Recommended Posts