Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eksperimentalna fotografija

Featured Replies

... greska

Edited by hefestus

DSLR je, i tako je, al provericu josda, ne treba mi preko 30'' unutra :) ovo samo isprobavam..pa ISO mi je ovde 100napolju ce biti potrebno, sad nema zbuna sneg je, ali neki most sa automobilima moze da se uhvati za probu :)

IL koji aparat rabiš?

canon eos 550d

onda ti ovo rešava problemmislim da može i da se nabudži na taj konektor se našrafi žičani okidač i voila

ali nije kompatibilan s mojim modelomi sta, kosta 3,8evra a free shipping to seriba? :ziga:gledal sam rc-6 canon daljinac, obicni, koji mi treba za moj aparat, kosta 40e u srbijihvala , ovo mi je otkrovenje, procackacu po sajtu!

• Author

kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D

ova tehnika je super uzbudljiva, vidis sta si dobio tek kada razvijes film. Pre toga nemas ni pretpostavku.

ali nije kompatibilan s mojim modelom
Da, ovo je model za malo vece od tvog. Tebi treba RS-60E3, a moze i neoriginalna varijanta.Za to, a i ovaj RC-6, pogledaj u US - tamo je to dosta jeftinije.Ako ides kod nekoga, nek ti naruce online sada, pa da te ceka...

ju bruka!odmah kontaktiram frendicu u usa za delivery uslugu!!hvala :)zavrsavam ciklus kratkom zvrljotinom, kich po sebi, al vrednom zbog ljubavi :)) bebecoj :heart:ma..skoro ko tracey emin :lolol:

kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D
To znaci da nije premotao film a podigao shutter vise puta na istom frame-u. In camera ne moze kod dig. photo al zato moze u PS mnogo efektinije i laske ;)

na Nikon D5100 moze, isti je efekat

Edited by Marko M. Dabovic

na Nikon D5100 moze, isti je efekat
kako?, kako se zove taj mode ?moza imam i ja negde skriven, koja je oznaka?meni se jednom to desilo slucajno na analognom, kad se otkacio film pa fotkala sve preko 1 frejma
kako?, kako se zove taj mode ?
zove se 'dab' mode :)naravno da ne moze.edit doduse moze ako podrazumeva HDR, sto je slican princip

Edited by hefestus

Nije hdr, zove se multiple exposure mode :fantom:ima i hdr, to je drugi settingpogledacu posle na aparatu kad budem gajbi