December 10, 201212 yr DSLR je, i tako je, al provericu josda, ne treba mi preko 30'' unutra :) ovo samo isprobavam..pa ISO mi je ovde 100napolju ce biti potrebno, sad nema zbuna sneg je, ali neki most sa automobilima moze da se uhvati za probu :)
December 10, 201212 yr onda ti ovo rešava problemmislim da može i da se nabudži na taj konektor se našrafi žičani okidač i voila
December 10, 201212 yr ali nije kompatibilan s mojim modelomi sta, kosta 3,8evra a free shipping to seriba? :ziga:gledal sam rc-6 canon daljinac, obicni, koji mi treba za moj aparat, kosta 40e u srbijihvala , ovo mi je otkrovenje, procackacu po sajtu!
December 10, 201212 yr Author kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D
December 12, 201212 yr ova tehnika je super uzbudljiva, vidis sta si dobio tek kada razvijes film. Pre toga nemas ni pretpostavku.
December 12, 201212 yr ali nije kompatibilan s mojim modelomDa, ovo je model za malo vece od tvog. Tebi treba RS-60E3, a moze i neoriginalna varijanta.Za to, a i ovaj RC-6, pogledaj u US - tamo je to dosta jeftinije.Ako ides kod nekoga, nek ti naruce online sada, pa da te ceka...
December 12, 201212 yr ju bruka!odmah kontaktiram frendicu u usa za delivery uslugu!!hvala :)zavrsavam ciklus kratkom zvrljotinom, kich po sebi, al vrednom zbog ljubavi :)) bebecoj ma..skoro ko tracey emin
December 12, 201212 yr kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D To znaci da nije premotao film a podigao shutter vise puta na istom frame-u. In camera ne moze kod dig. photo al zato moze u PS mnogo efektinije i laske ;)
December 12, 201212 yr na Nikon D5100 moze, isti je efekat Edited December 12, 201212 yr by Marko M. Dabovic
December 12, 201212 yr na Nikon D5100 moze, isti je efekatkako?, kako se zove taj mode ?moza imam i ja negde skriven, koja je oznaka?meni se jednom to desilo slucajno na analognom, kad se otkacio film pa fotkala sve preko 1 frejma
December 12, 201212 yr kako?, kako se zove taj mode ?zove se 'dab' mode :)naravno da ne moze.edit doduse moze ako podrazumeva HDR, sto je slican princip Edited December 12, 201212 yr by hefestus
December 12, 201212 yr Nije hdr, zove se multiple exposure mode :fantom:ima i hdr, to je drugi settingpogledacu posle na aparatu kad budem gajbi