Jump to content
IGNORED

eksperimentalna fotografija

hoffnung

Recommended Posts

Posted (edited)

... greska

Edited by hefestus
Posted

DSLR je, i tako je, al provericu josda, ne treba mi preko 30'' unutra :) ovo samo isprobavam..pa ISO mi je ovde 100napolju ce biti potrebno, sad nema zbuna sneg je, ali neki most sa automobilima moze da se uhvati za probu :)

Posted

IL koji aparat rabiš?

Posted

onda ti ovo rešava problemmislim da može i da se nabudži na taj konektor se našrafi žičani okidač i voila

Posted

ali nije kompatibilan s mojim modelomi sta, kosta 3,8evra a free shipping to seriba? :ziga:gledal sam rc-6 canon daljinac, obicni, koji mi treba za moj aparat, kosta 40e u srbijihvala , ovo mi je otkrovenje, procackacu po sajtu!

Posted

kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D

Posted

ova tehnika je super uzbudljiva, vidis sta si dobio tek kada razvijes film. Pre toga nemas ni pretpostavku.

Posted
ali nije kompatibilan s mojim modelom
Da, ovo je model za malo vece od tvog. Tebi treba RS-60E3, a moze i neoriginalna varijanta.Za to, a i ovaj RC-6, pogledaj u US - tamo je to dosta jeftinije.Ako ides kod nekoga, nek ti naruce online sada, pa da te ceka...
Posted

ju bruka!odmah kontaktiram frendicu u usa za delivery uslugu!!hvala :)zavrsavam ciklus kratkom zvrljotinom, kich po sebi, al vrednom zbog ljubavi :)) bebecoj :heart:ma..skoro ko tracey emin :lolol:

Posted
kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D
To znaci da nije premotao film a podigao shutter vise puta na istom frame-u. In camera ne moze kod dig. photo al zato moze u PS mnogo efektinije i laske ;)
Posted (edited)

na Nikon D5100 moze, isti je efekat

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
na Nikon D5100 moze, isti je efekat
kako?, kako se zove taj mode ?moza imam i ja negde skriven, koja je oznaka?meni se jednom to desilo slucajno na analognom, kad se otkacio film pa fotkala sve preko 1 frejma
Posted (edited)
kako?, kako se zove taj mode ?
zove se 'dab' mode :)naravno da ne moze.edit doduse moze ako podrazumeva HDR, sto je slican princip Edited by hefestus
Posted

Nije hdr, zove se multiple exposure mode :fantom:ima i hdr, to je drugi settingpogledacu posle na aparatu kad budem gajbi