hefestus Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) ... greska Edited December 10, 2012 by hefestus
InvisibleLight Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 DSLR je, i tako je, al provericu josda, ne treba mi preko 30'' unutra :) ovo samo isprobavam..pa ISO mi je ovde 100napolju ce biti potrebno, sad nema zbuna sneg je, ali neki most sa automobilima moze da se uhvati za probu :)
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 onda ti ovo rešava problemmislim da može i da se nabudži na taj konektor se našrafi žičani okidač i voila
InvisibleLight Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ali nije kompatibilan s mojim modelomi sta, kosta 3,8evra a free shipping to seriba? :ziga:gledal sam rc-6 canon daljinac, obicni, koji mi treba za moj aparat, kosta 40e u srbijihvala , ovo mi je otkrovenje, procackacu po sajtu!
hoffnung Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D
Caligula Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 ova tehnika je super uzbudljiva, vidis sta si dobio tek kada razvijes film. Pre toga nemas ni pretpostavku.
jms_uk Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 ali nije kompatibilan s mojim modelomDa, ovo je model za malo vece od tvog. Tebi treba RS-60E3, a moze i neoriginalna varijanta.Za to, a i ovaj RC-6, pogledaj u US - tamo je to dosta jeftinije.Ako ides kod nekoga, nek ti naruce online sada, pa da te ceka...
InvisibleLight Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 ju bruka!odmah kontaktiram frendicu u usa za delivery uslugu!!hvala :)zavrsavam ciklus kratkom zvrljotinom, kich po sebi, al vrednom zbog ljubavi :)) bebecoj ma..skoro ko tracey emin
hefestus Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 kada smo vec kod eksperimentalne fotografije...woman on a beach #3 by: chris frielbtw, ovo nije fotosopovano ako neko bude pomislio.tilt-shift staklo + 8 in camera multi exposures. sta god, ovo drugo znacilo :D To znaci da nije premotao film a podigao shutter vise puta na istom frame-u. In camera ne moze kod dig. photo al zato moze u PS mnogo efektinije i laske ;)
Аврам Гојић Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) na Nikon D5100 moze, isti je efekat Edited December 12, 2012 by Marko M. Dabovic
InvisibleLight Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 na Nikon D5100 moze, isti je efekatkako?, kako se zove taj mode ?moza imam i ja negde skriven, koja je oznaka?meni se jednom to desilo slucajno na analognom, kad se otkacio film pa fotkala sve preko 1 frejma
hefestus Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) kako?, kako se zove taj mode ?zove se 'dab' mode :)naravno da ne moze.edit doduse moze ako podrazumeva HDR, sto je slican princip Edited December 12, 2012 by hefestus
Аврам Гојић Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nije hdr, zove se multiple exposure mode :fantom:ima i hdr, to je drugi settingpogledacu posle na aparatu kad budem gajbi
Recommended Posts