bus Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 (edited) ? Nikolo, s ovim tvojim pokušavao i pokušavao, ali ništa. :( Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.Novi zadatak stiže. Edited November 5, 2010 by bus
palikaris Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Starije, verzije, koje imaju smisla:I nova : http://www.trilliumfoundation.org/cms/en/index.aspx :P
le petit nicolas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.si probo knjigu?necu ti kazem odakle je, da te ne brukam :P poz
расејан Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 nije da znam sta je ovo iznad, al imam jedan bas lep, pa nek bira ko sta hoce :D [закачment=9819:logo_logo.jpg]Ово ми личи на књигу усправљену хрптом навише. Нека библиотетка?На сајту НБС има неки други лого, ал' то је за ту дигиталну, можда она од цигаљарж.
le petit nicolas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ово ми личи на књигу усправљену хрптом навише. Нека библиотека. poz
bus Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 (edited) a sad nesto stvarno gotivno...Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc? Edited November 8, 2010 by bus
palikaris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc?fotografi su u pitanju. nisam ja je bio blizu, sad sam tek provalio da je koncept logoa slican sa tvns :D
bus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja pretraživao na raznim jezicima, ali ne pade mi "blenda" na pamet (ja ukucao "zapor" ). Probaćem opet.
bus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 brhm. <_< ima strasno mnogo slicnih loga, ali ovog nigde. i da. ne izlazi ni uz "blenda", dakle da li je sa srpskog interneta... tjah. verovatno ne. <_<
Ryan Franco Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ajde pogodite ga više aman pa da se vratimo igri...
Recommended Posts