Jump to content

Pogodi logo

Featured Replies

?
27551_18618896482_5351_n.jpgNikolo, s ovim tvojim pokušavao i pokušavao, ali ništa. :( Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.Novi zadatak stiže.

Edited by bus

Starije, verzije, koje imaju smisla:71605064.jpgI nova :yucky::44699444.jpg

Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.
si probo knjigu?necu ti kazem odakle je, da te ne brukam :P poz

a sad nesto stvarno gotivno...

post-634-12889570475791.jpg

tvns :D

nije da znam sta je ovo iznad, al imam jedan bas lep, pa nek bira ko sta hoce :D [закачment=9819:logo_logo.jpg]
Ово ми личи на књигу усправљену хрптом навише. Нека библиотетка?На сајту НБС има неки други лого, ал' то је за ту дигиталну, можда она од цигаљарж.
Ово ми личи на књигу усправљену хрптом навише. Нека библиотека.
poz
a sad nesto stvarno gotivno...
Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc?

Edited by bus

Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc?
fotografi su u pitanju. nisam ja je bio blizu, sad sam tek provalio da je koncept logoa slican sa tvns :D
  • 2 weeks later...

Tražim i tražim. Nema. wry.gif

jebati ga. blenda je nacrtana.

ja pretraživao na raznim jezicima, ali ne pade mi "blenda" na pamet (ja ukucao "zapor" :unsure: ). Probaćem opet.

brhm. <_< ima strasno mnogo slicnih loga, ali ovog nigde. i da. ne izlazi ni uz "blenda", dakle da li je sa srpskog interneta... tjah. verovatno ne. <_<

ajde pogodite ga više aman pa da se vratimo igri...