November 5, 201014 yr ? Nikolo, s ovim tvojim pokušavao i pokušavao, ali ništa. :( Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.Novi zadatak stiže. Edited November 5, 201014 yr by bus
November 5, 201014 yr Starije, verzije, koje imaju smisla:I nova : http://www.trilliumfoundation.org/cms/en/index.aspx :P
November 5, 201014 yr Probao ključaonicu, bravu, traku, šahovsku figuru, na raznim jezicima... N.I.Š.T.A.si probo knjigu?necu ti kazem odakle je, da te ne brukam :P poz
November 5, 201014 yr nije da znam sta je ovo iznad, al imam jedan bas lep, pa nek bira ko sta hoce :D [закачment=9819:logo_logo.jpg]Ово ми личи на књигу усправљену хрптом навише. Нека библиотетка?На сајту НБС има неки други лого, ал' то је за ту дигиталну, можда она од цигаљарж.
November 8, 201014 yr a sad nesto stvarno gotivno...Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc? Edited November 8, 201014 yr by bus
November 8, 201014 yr Nerviram se. Video sam ovaj logo u nekom oglasu. Ili neki slican. U The Economistu, ako se ne varam. Pomoc?fotografi su u pitanju. nisam ja je bio blizu, sad sam tek provalio da je koncept logoa slican sa tvns :D
November 17, 201014 yr ja pretraživao na raznim jezicima, ali ne pade mi "blenda" na pamet (ja ukucao "zapor" ). Probaćem opet.
November 17, 201014 yr brhm. <_< ima strasno mnogo slicnih loga, ali ovog nigde. i da. ne izlazi ni uz "blenda", dakle da li je sa srpskog interneta... tjah. verovatno ne. <_<