Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 On 7.12.2024. at 0:47, Kreator said: za mene najbolji song sa prvog njihovog albuma je ovaj; kakva razvaljotka 1
Kreator Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ma sve su pesme bile odlične, šteta što produkcija nije bila bolja ...
Kreator Posted Friday at 23:07 Posted Friday at 23:07 Sjajna obrada. Kao da ju je Obituary pravio a ne Celtic Frost. 1
igoraki Posted Saturday at 14:22 Posted Saturday at 14:22 15 hours ago, Kreator said: Sjajna obrada. Kao da ju je Obituary pravio a ne Celtic Frost. Odličan je video, baš je dobra atmosfera...inače nisam ljubitelj Obituary, gledao sam ih silom prilika na Legacy festivali i bili su mi onako, bezveze. Oni se primili kad su videli da ih rulja gotivi pa su produžili svirku i probili termin. 1
autsajder Posted Sunday at 21:10 Posted Sunday at 21:10 Na temu Kilemola, ide mi juče plejlista na autopilotu i pusti mi ovo: Zvuči kao da se Lemi uroljao i komandovao bendu jen-dva udri Phantom Lord. Interesantno da je na pola albuma potpisan Mustejn, ali ipak kasnije sa svojim bendom nije bio ni blizu M prvenca. Sad su valjda pregovori da se (re)izda prvi demo No Life Til Leather sa 4 songa, ali navodno koči upravo Mustejn jer ne pristaje da uz njega i Hetfilda bude potpisan i Lars jer je on radio samo aranžmane.
Recommended Posts