Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 On 7.12.2024. at 0:47, Kreator said: za mene najbolji song sa prvog njihovog albuma je ovaj; kakva razvaljotka 1
Kreator Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ma sve su pesme bile odlične, šteta što produkcija nije bila bolja ...
Kreator Posted January 17 Posted January 17 Sjajna obrada. Kao da ju je Obituary pravio a ne Celtic Frost. 1
igoraki Posted January 18 Posted January 18 15 hours ago, Kreator said: Sjajna obrada. Kao da ju je Obituary pravio a ne Celtic Frost. Odličan je video, baš je dobra atmosfera...inače nisam ljubitelj Obituary, gledao sam ih silom prilika na Legacy festivali i bili su mi onako, bezveze. Oni se primili kad su videli da ih rulja gotivi pa su produžili svirku i probili termin. 1
autsajder Posted January 19 Posted January 19 Na temu Kilemola, ide mi juče plejlista na autopilotu i pusti mi ovo: Zvuči kao da se Lemi uroljao i komandovao bendu jen-dva udri Phantom Lord. Interesantno da je na pola albuma potpisan Mustejn, ali ipak kasnije sa svojim bendom nije bio ni blizu M prvenca. Sad su valjda pregovori da se (re)izda prvi demo No Life Til Leather sa 4 songa, ali navodno koči upravo Mustejn jer ne pristaje da uz njega i Hetfilda bude potpisan i Lars jer je on radio samo aranžmane.
Recommended Posts