Jump to content
IGNORED

Fast and ugly

čekmeže

Recommended Posts

Posted
e, to ja zovem kvalitetan bend!jos jos!
E, to ja zovem pomanjkanjem sluha i muzickog okusa...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milogled Bluff

238

• assück

135

• B_B

92

• henrik larsson

90

Posted
Sta da kazem osim da ti zavidim ... kao i svakome ko je gledao sve te bendove dok su valjali i dok je cela prica bila u toku.
Najiskrenije, kome je jos tada bilo jasno da gleda "istoriju"...Unbroken je, uz chokehold, usred newschool/oldschool/false/true-razglabanja neocekivano (ritual je zaista smor) izdao life.love.regret i na velika vrata uveo metal u hc i pokazao da metal moze biti "cool" (sta god to tada znacilo i ne znajuci da postoji svijet van new age-a, victory-a, revelation-a...)...buffulo i syracuse su odjednom zvucali kao mala djeca...a onda ca.7" pa swing kids...kako god: struggle, unbroken, swing kids...zao mi je sto e.allen nije uradio jos nesto, jer izgleda da je citav potencijal otisao sa njim (zato me vjerovatno i nervira i ovo mrcvarenje i 1000-i oprostajni koncert, na jesen npr. sviraju u londonu)...johnny angel, kill holiday...su prosjecni i u prinicipu nebitni bandovi...some girls su dobri, ali je zato mr. pearson tu.
Posted
Imao sam bar to zadovoljstvo da direktno od Justina narucim And/Fall on proverb! :) Kao i da izblejim par sati u Budimpesti sa Kill Holiday!
Dobro nisi zakacio lost and found izdanje kao ja...Tada nismo znali o kakvom se "zlu" radi :rolf:...cd "naravno" prodao i nabavio 31g verziju...
!
Posted

nekada davno suskalo se po gradu da ce mi Daddy Cool prodati "life.love.regret"

:P

Posted

Jos jedan vazan band, kom reunion nikako nije trebao. Oni su cak i novi album izdali. Kad je i Ebullition bandovima zinulo dupe da uzmu kintu na staroj tj. novoj slavi, onda do...http://www.youtube.com/watch?v=hqS5Fo9j7BAA ako kazes Portraits of Past, moras reci "Nikad"...Genijalan band, koji nazalost "vani" nije dobio dovoljno paznje (da li je na Balkanu nemam pojma)...Meni su, ovako "sa strane", necuvsi mnogo exyuhc bandova, "nikad" i "unison" (u ovoj drugoj, eksperimentlanoj fazi), jedini fino legli...

Posted

da ti BB nisi mozda iz Nemacke?