ljuttko Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Baka naseckala jabuka i završila štikanje kardigana od konca ove marke i boje. Sad traži da joj donesem najskuplje dugmiće iz Modeline (8x130 din/kom su oni koji pasuju), valjda da joj ne obezvredim trud.Ajd kupuj, nemoj da si se stisla , ima tamo i skipljih ;) I da uslikas i okacis ovde da pohvalimo i dugmice i bakin trud :)
morgana Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 sta da sasijem od metar i po narandzaste santung svile?mnogo je dobra boja, ali ima onaj tipican sjaj. mozda najbolje suknju.
yolo Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 tema strikanje i sivenje mi se cini odgovarajucom za problem koji treba da resimelem neki dzemper nov mi ispao u klubu, neko ga je nasao, kapiram da se u tom podizanju desilo da ga je neko gazio a neko vukao i posledica je da se rukav rasio na spoju sa ovim delom dzempera tzv telesnim, a pritom se ne samo rasilo na mestu gde je bilo zasiveno nego se malo ostetilo i tkanje.pitanje glasi, gde u bgd da nosim da neko barem pokusa da to popravi tj zasije i zacepi tu rupu.hvala
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ako ima još uvek onih baba što heklaju na Kališu bile bi mi prvi pik
yolo Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 uh, ne znam, ovo je neki koji je malo modernije napravljen, neka kombinacija pamuk vuna sa malo viskozetipa ovo samo muski
slepa živana Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 uh, ne znam, ovo je neki koji je malo modernije napravljen, neka kombinacija pamuk vuna sa malo viskozenema to veze sa sastavom nego s tim tkanjem, lepo ti je reko simović, ako već nemaš svoju babu koja ume da plete, pitaj ove s kališa.... mada ono što je mašinski pleteno, teško ruka može da popravi.mnogo je lep džemper. imala sam sličan crveni, poklon od jedne forumašice. kako ga zakopčaš, pretvoriš se u milion dolara :D
ljuttko Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Zima stigla a niko o štrikanju <_< napravila mi stara mati, carski što se mene tiče. Smislila sam bar 5 načina kako da ga nosim osim očiglednog ;)
morgana Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) zvijezde štri&ši topika to sigurno već znaju, al ja jebiga nisamkako prepraviti kroj za pantalone za nekoliko čestih nedostataka Edited December 10, 2012 by morgana
duda Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 jel' ima neko ovde ko zna da li po netu ima mesta sa kojih mogu da se skidaju (aktuelni, po mogućnosti) krojevi i šeme za štrikanje džempera
Pikoleta Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 nem' pojma oko skidanja mustri sa neta, ali ovo je izgleda vrlo aktuelno a i mene kad bi krenulo, krenulo bi, naravno ne u ovoj bljakastoj boji
gospa buba Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 pikolet, ti si 1 apsolutna kraljica.ako ti to nisu rekli, evo ja cu opet:pikolet, ti si 1 apsolutna kraljica.
cmrlj Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) jaoooo sto je doooobro, zeliiiim da posedujeeeem :D Edited December 19, 2012 by cmrlj
gospa buba Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ne razumem samo zashto je junak u toaletu? mora da je fejs u pitanju
ljuttko Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ovom konpletu fali ono prozorče na dupetu , na dugmiće, da bi poseta wcu bila svrsihodna i izvodljiva. Ovaj izgleda ko da nije stigao da se razodene i obavi poso po koji je došao
Recommended Posts