Jump to content
IGNORED

štrikanje i šivenje

slepa živana

Recommended Posts

Posted

nova (saznala za nju jutros, gledajuci iz trole) radnja u cijem izlogu pise : sve za krojacice.u cara nikolaja, negde izmedju stanice kod nu b. adzija i cuburskog parka, s desne strane od grada.danas idem peske s posla, pa cu da osmotrim detaljnije.poz

• 6 months later...
Posted
Gde moze da se nadje vunica? Treba da ispletem novi dzemper, ali ne mogu da nadjem kvalitetnu vunu.
st.georg prodaje u nekim svojim radnjama i vunice. odi na njihov sajt pa ćeš videti na kojim adresama tačno.inače, meni se najviše dopao izbor u jednoj radnji na periferiji, pa sad ako te ne bude mrzelo da se cimaš do tamo... okretnica tramvaja i tristaća u ustaničkoj, u tržnom centru na samoj okretnici ima radnja, dugmad, vuna i 'razne pizdarije' :D
Posted

U Beogradjanci ima pozamanterija gde su ok cene i ima cuvena Modelina (u Hilandarskoj) gde je klpupko vune (50g) nekad i preko 600din. Onda u Takovskoj (otprilike prekoputa RTS-a), u V. Stepe 142, stari Merkator (Kaja/Maja, nesto od to dvoje ima i u Zemunu ne znam gde tacno)

Posted
U Beogradjanci ima pozamanterija gde su ok cene i ima cuvena Modelina (u Hilandarskoj) gde je klpupko vune (50g) nekad i preko 600din. Onda u Takovskoj (otprilike prekoputa RTS-a), u V. Stepe 142, stari Merkator (Kaja/Maja, nesto od to dvoje ima i u Zemunu ne znam gde tacno)
kaja s gornje strane madlenijanuma, pozadi. i u starom merkatoru zavucheno na onom ulazu do pijace. maja u gospockoj. odma pored benetona, chini mi se.hoste, sta je plete ove sezone? ^_^
Posted

jao thermal, moram doci da me vodis ja znam da sidjem iz prevoza u glavnoj.znam i da gledam u kartu, al me mrzi ^_^

Posted

Ponudjavam se za pomoc, isto takodje. Spremam se da ove sedmice posetim obe prodavnice i natovarim staroj majci heklanje jednog rusticnog sala gigantskih razmera a od vune. Sve sam osmislila a njoj nasla zanimacju , moja mati je majstor sa svim alatima rucnih radova :wub: sto se na mene, sramota je reci, nije mnogo, do ni malo primilo, al mnogo dobro umem da zamislim sta hocu, takoreci dizajniram :P Tako, kome ustrebaju cene i asortiman , izvestavam

jao thermal, moram doci da me vodis ja znam da sidjem iz prevoza u glavnoj.znam i da gledam u kartu, al me mrzi ^_^
Posted

Ne znam koliko je vunice ostalo jer su neke prastare zalihe, ali Jet se zove i sastav je 70%vuna 30%alpaka i kosta 99din sto je savrseni sastav i savrsena cena (vunice koje su 100%poliakril kostaju 85din.) Ova jet ima samo u martiju u beogradjanci.Ne znam kakav je odnos cena/kvalitet u KajiMaji.

Posted (edited)
Hvala cure. Dajte izvesce o cenama i kakvoci materijala. Kupio bih malo bolju vunu za deblji dzemper, hipsterski al seventiiz jesen/zima stajl. Pletenice i kardigan fazon. Dao sam nalog za raspitivanje i u Sirogovnu, pa cu napisati ako nesto saznam. Boje: siva ili svetlo plava ili braon ili kamel. E da, plescu i sal u sonantnom tonu, nerviraju me aktuelni providni modeli, pre prikladni za dzepic sakoa nego da krase junacke vratove.
zayebavash, na ovakav dan, hipsteru! el umesh ti brate da razbijesh 1 kordon? posle mozemo i kardiganse :lol:cu ti kazem sutra prekosutra za vunu. sazaljiva sam zena ^_^ Edited by thermal bug
Posted
Znaci Termalka, znaci ono, ne zajebavam, keve mi cu da strikam kardigan :skabo:Aj javi za tu vunu kad proveris, nema nista lepse nego da sednem u Beovoz, pa izvadim igle.
znachi ono, i ja cu u utornik na glasanju za diretora isto isukat igle i konac, da uchinim stejtment :sergej:javicu ti, ja sam zena temeljna, chak i kad sam luda ^_^
Posted
da se pinuje ovo!
zashto da se pinuje?
Posted
zashto da se pinuje?
pa jel nije strava? em koristan em slatkish od topika :)
Posted
pa jel nije strava? em koristan em slatkish od topika :)
koristan slatkish? to ili ne postoji u prirodi ili je kiselo ^_^
Posted
Znaci Termalka, znaci ono, ne zajebavam, keve mi cu da strikam kardigan :skabo:Aj javi za tu vunu kad proveris, nema nista lepse nego da sednem u Beovoz, pa izvadim igle.
za ovo ces morati prvo u tramvaj, do solitera u vojvode stepe, tzv. vojnih, s desne strane malo iznad vozdovacke crkve. dopasce ti se i proizvodjac, teteks, 2,200 din kilo, boje marengo, kajsija, teget, siva, crna i bordo.ima i igala. odokativno, da bi dobio karingtonovski kardigan, bez ruku, oko 30 eura.
Posted
koristan slatkish? to ili ne postoji u prirodi ili je kiselo ^_^
a dobro, onda nista :D