Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Je l' Rambo? A to "pogodio" je loša navika iz kvizova, ništa omalovažavajuće. :)
Nije Rambo...Prva Pomoc - godinu dana pre Ramba (prvog naravno) je snimljen. Pokusavam da nadjem taj kadar na googleu, ali mrka kapa...P.S. Ovo je lako (bar po meni), to sam postavio cisto onako, "da opipam puls protivnika"...
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ah, Južnjačka uteha.
OK, nije bilo tesko, zar ne?Ko je sledeci?
Posted

Nije bilo teško stvarno, sve vreme mi je bilo na vr' mozga. Hajde ja ću još jedno aktuelno i meta pitanje.U epizodi South Parka The China Problem, Lukas i Spilberg siluju Indijanu Džonsa, a deca pokušavaju da ih zatvore. U flešbekovima vidimo u tri navrata kako siluju Indijanu, a to je uradjeno direktnim citatima iz koja tri filma?(znam da je south park tv serija, ali je radnja epizode vezana za film, a i jedna od te tri scene je filmski klasik)

Posted

Ja odma otpadam, posto ne gledam South Park...sorry

Posted
Ja odma otpadam, posto ne gledam South Park...sorry
Damn, pa propuštaš. Ako možeš, pogledaj ovde, mega napuš ove dvojice. Ako ne, daću hintove brzo.
Posted
Damn, pa propuštaš. Ako možeš, pogledaj ovde, mega napuš ove dvojice. Ako ne, daću hintove brzo.
Bolje daj hintove, dugo loadingujeP.S. btw gledao sam South Park The Movie Uncut i umirao od smeha, posle kad je pocela serija na 92 bilo mi dosadno...
Posted

Hajde da prenoći. Možda neko voli SP i gledao je ova tri filma. Mada je svaki kršteni fimofil gledao bar jedan.

Posted

Ok, u pitanju su tri scene silovanja. U prvoj je silovana glumica dobila svog prvog oskara i to kada je imala manje od 30 godina.U drugoj je silovanje na fliperu u baru u kome gosti ne rade ništa, osim što poneki navija.U trećoj - squeel like a pig!

Posted

squeel like a pig jeste deliverencena fliperu je kelly mcgillis a ne fosterova(er tako?) - accuseda u sumi valjda hillary swank?? boys don't cry

Posted

Uh, kakva papazjanija, ali uglavnom pogodjena su sva tri filma. Oskark glumica - Hilari Svenk, Boys Don't Cry. U baru na fliperu - Džodi Foster, The Accused.I, naravno, u šumi - Ned Beatty, Deliverance. Mislim da je Moca više pogodio. :)

Posted

Evo jos jedno lako, a spada u filmske "urbane legende"...Iz poslednje scene kog filma je navodno John Schlesinger maznuo ideju za Midnight Cowboya (mada se to u njegovom filmu ne vidi eksplicitno) ?