Ulis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pa ja sam povezala fincher+billy idol = jim morrison sto znaci da si postavio ambiguous question.Izgleda da jesam...no nisam imao takvu nameru. Postoji osoba koja je studirala i bila prijatelj sa Morisonom (a nije FF Kopola) a radila je sa Finčerom na jednom filmu.
mustang Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 (edited) with all do respect to your dinosaurs knowledge kenja mi se od vaseg pretencioznog tona, ukljucujuci i malog ulisa aka hustler u vasu grupicu.bukvalno mi se ne igra kad vam procitam pitanje...pa se zabavljam tako sto vas zamisljam u medjusobnom threesome :) Edited November 4, 2008 by mustang
PussyGalore Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?
Ulis Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?Ne, mislim na Džima. Zajedno su upisali UCLA univerzitet.Ista osoba, pored navedenih, povezuje Majkla Mena i Spilberga.
Ulis Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 U pitanju je Erik Rot, scenarista Minhena, Insajdera i Bendžamina Batona, Morisonov školski drug.Ko želi neka nastavi.
3opge Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 juce ponovo odgledah, kakav film!3 konja na bregu i covek ispred njihfilm?
Ajant23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dve scene. Obe u neobičnom kontrapunktu dva socijalna sloja. Jedna, evropska u restoranu gde za dva susedna stola sede: za jednim siromašni sin i toga dana unesrećeni otac, a za drugim zadovoljno dete sa svojom dovoljno imućnom porodicom. Druga, američka u vagonu u metrou u noći jedni naspram drugih: momak i devojka siromašnih geta nasuprot raspoložena dva mlada para iz tipične srednje klase. U prvoj sceni, tu su špagete; u drugoj, tu su prljave devojačke cipele.Filmovi?
Ajant23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 1. Da. (Hustler)2. Da. (kobni zelaya)Nek postavi ko hoce od vas dvojice...
korindjar Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 (edited) smrt kog drzavnika je opevana u pesmi jednog hercegovackog guslara, za koju je kasnije jedan, valjda, makedonac napravio dokumentarnu pozadinu i to izlagao svetom?inace pesma je do panja precizna, cak ima i imena doktora koja su primila preminulog u urgentno Edited November 6, 2008 by Hustler
Recommended Posts