Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
pa ja sam povezala fincher+billy idol = jim morrison sto znaci da si postavio ambiguous question.
Izgleda da jesam...no nisam imao takvu nameru. Postoji osoba koja je studirala i bila prijatelj sa Morisonom (a nije FF Kopola) a radila je sa Finčerom na jednom filmu.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

with all do respect to your dinosaurs knowledge kenja mi se od vaseg pretencioznog tona, ukljucujuci i malog ulisa aka hustler u vasu grupicu.bukvalno mi se ne igra kad vam procitam pitanje...pa se zabavljam tako sto vas zamisljam u medjusobnom threesome :)

Edited by mustang
Posted

znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?

Posted
znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?
Ne, mislim na Džima. Zajedno su upisali UCLA univerzitet.Ista osoba, pored navedenih, povezuje Majkla Mena i Spilberga.
Posted

U pitanju je Erik Rot, scenarista Minhena, Insajdera i Bendžamina Batona, Morisonov školski drug.Ko želi neka nastavi.

Posted

juce ponovo odgledah, kakav film!3 konja na bregu i covek ispred njihfilm?

Posted

Dve scene. Obe u neobičnom kontrapunktu dva socijalna sloja. Jedna, evropska u restoranu gde za dva susedna stola sede: za jednim siromašni sin i toga dana unesrećeni otac, a za drugim zadovoljno dete sa svojom dovoljno imućnom porodicom. Druga, američka u vagonu u metrou u noći jedni naspram drugih: momak i devojka siromašnih geta nasuprot raspoložena dva mlada para iz tipične srednje klase. U prvoj sceni, tu su špagete; u drugoj, tu su prljave devojačke cipele.Filmovi?

Posted

1. kradljivac bicikala. scena u restoranu

Posted

1. Da. (Hustler)2. Da. (kobni zelaya)Nek postavi ko hoce od vas dvojice...

Posted (edited)

smrt kog drzavnika je opevana u pesmi jednog hercegovackog guslara, za koju je kasnije jedan, valjda, makedonac napravio dokumentarnu pozadinu i to izlagao svetom?inace pesma je do panja precizna, cak ima i imena doktora koja su primila preminulog u urgentno

Edited by Hustler