Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
neko kaže Tysnaden gde je I.T briljirala u okruženju čiji je jezik sam I.B smislio...btw...danas vidim da se Nolitova knjižara "Pavle Bihali" br. 1 na uglu Resavske i Kralja Milana sprema za još jednu "parfimeriju" ili nešto sličnno,primereno ovim vremenima
umesto da u svaku knjizaru lepo instaliraju espresso parnjacu i naplacuju debelo nesudjenim citacima kafu kako se to radi ovde u Americi. mnogo vise mladih bi se smuvalo uz kapucino nego citajuci u duetu recimo 'Carobni breg'.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
umesto da u svaku knjizaru lepo instaliraju espresso parnjacu i naplacuju debelo nesudjenim citacima kafu kako se to radi ovde u Americi. mnogo vise mladih bi se smuvalo uz kapucino nego citajuci u duetu recimo 'Carobni breg'.
Ako ne pročitaju o vezi Klavdije šoše i Hansa Kastorpa, o Berensu, Setembriniju i Nafti direktno...zalud kapućino i muvanje.Elem, biće da im je smetao onaj petrolejisani, skoro vekovni pod u istoj, bivšoj nam knjižari.
Posted
koja tisina , niko da kaze...
Naravno... Tačno.(Niko neće Bergmana da odgovori, tako da ti se i zahvaljujem!)
Posted (edited)

evo ga jedan no-brainer:u kom filmu se jedan lik uspavljuje uz metronomonaj ko pogodi neka odmah nastavi, neka ne ceka na autorizaciju

Edited by PussyGalore
Posted (edited)

gledo sam to, al mozak odbija saradnju :(inace testirali su ljude nedavno za stvari koje su im bitne za san. zavezali su ih koristeci 'clockwork orange' tehniku i pustali im struju kroz stopala. shvatili su da ako im pustaju struu svaka 2 minuta da ce ljudo zaspati, a ako je u razlicitim periodima da se to bas i nece desiti. anywho, za san je najbitnija ucestalost neih pojavaedit: greske nisu toliko strasne da se ne shvati sta pise

Edited by Hustler
Posted
inace testirali su ljude nedavno za stvari koje su im bitne za san. zavezali su ih koristeci 'clockwork orange' tehniku i pustali im struju kroz stopala. shvatili su da ako im pustaju struu svaka 2 minuta da ce ljudo zaspati, a ako je u razlicitim periodima da se to bas i nece desiti. anywho, za san je najbitnija ucestalost neih pojava
Lovce na naciste zanima ko je radio testiranja...
Posted

sta bi sa tvojom stream of consciousness, da si citao virdziniju umesto dostojevskog bili bismo na istoj frekvenciji...ja sam se, neobavezno, samo nadovezala na the game/sada ti vec otkrivam ono sto ne bi trebalo jednom tankocutnom filmofilu/, misleci da ipak ispostujem neki flow, da kviz dobije neki dublji smisao povezivanjem asocijacija i td...a ne da ubijamo glinene golubove pa sta ubodemo.dakle, drugovi i drugarice, reziser generacije x, sa nestrpljenjem cekam njegov poslednji film radjen po kratkoj prici frensisa/bas da ne otkrijem puno ime i prezime.inace scena iz filma sa metronomom je toliko upecatljiva cak i za one koji nisu isli u osnovnu muzicku skolu.a i ti hustleru, nemoj da gubis tako tesko stecene kredite.salim se, naravno.

Posted

Mene interesuje hoće li konačno snimiti Sastanak sa Ramom

Posted (edited)

oooo, eskjuzmi, ha, ha...odgovaras u mom maniru, sokole!!!!ne znam, za randevu sa ramom, mislim da sam u varajatiju procitala da razmislja o tome.medjutim kako ce ako je morgan jos uvek under the weather?znas da je imao udes sa ljubavnicom.ajde zadaj nesto, nemoj ruse ko boga te molim.

Edited by PussyGalore
Posted
oooo, eskjuzmi, ha, ha...odgovaras u mom maniru, sokole!!!!ne znam, za randevu sa ramom, mislim da sam u varajatiju procitala da razmislja o tome.medjutim kako ce ako je morgan jos uvek under the weather?znas da je imao udes sa ljubavnicom.ajde zadaj nesto, nemoj ruse ko boga te molim.
Ko povezuje Finčera i Morisona ?( a nije Rus :) )
Posted (edited)
ne...ne mislim na to :) Radi se o živoj osobi koja povezuje njih dvojicu.Ovo je neki radni snimak? Mislim da nikad nisu uživo izveli LA Women. A biće da je Stoun tačno snimio onu scenu kada Morison peva u kupatilu LA Women...edit: kad smo kod Finčera...slažem se. Svaki njegov film čekam sa nestrpljenjem. Najtalentovaniji USA reditelj danas. Edited by Ulis
Posted

pa ja sam povezala fincher+billy idol = jim morrison sto znaci da si postavio ambiguous question.