Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
u jednoj sceni filma dva zatvorenika oznojenog tela vezbaju sun salutation, mi smo svedoci dve-tri asane:downward-facing dog i upward facing dog
Ošima i Srećan Božić g. Lorens?
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

neovo je vec otkrivanje veliko , pogotovu za tebe, glavni glumac je igrao u jednom fasbinderovom filmu.a pazi ovaj dragulj, scorsese je napravio shine the light, a ovaj, a ovaj,a?mislim...znas, previse sam te zabavila detaljima.p.s.alal ti vera, hustler. jestepitanje uopste nije bilo lako.

Edited by PussyGalore
Posted (edited)

gay scena. al da predjemo na novo pitanjedva velika glumca, sjajan pozorisni komad kao podloga scenarija, veliki filmtada mlad glumac dolazi na snimanje i veliki reziser i drugi veliki glumac se trude da ga opuste jer je imao strasnu tremu. druze se i taj period opustanja traje dok se ne pomene ime Leslija Hauarda jer starijeg mladji glumac podsecao na njega. i tada krece katastrofa- he had all his leading ladies woopos! straight up!- not, i think, dear boy... in gone with the windstvar je bila da je mladji zaboravio da je zena koju je stariji voleo igrala u gone with the wind sa howardomkoji je film i ko su mladji i stariji glumac?

Edited by Hustler
Posted

za oboje :)

Njuškalo, Kejn i Olivije?
naravno. odgovorio sam ti jos sa posla, al nesto je izgleda zezao net
Posted (edited)

za svo troje :) Nego, da se vratim temi...da.... Parker i njegova watersovska verzija The Wall albuma i Geldof bez obrva. Apropo ME i Lorensa, oba filma su homoerotična.

Edited by Ulis
Posted

Meni pomalo odgovaralo što ne dobijam potvrdu, nemam pojma šta da pitam... Naterao sam se, pa evo u sličnom stilu:Koji čuveni glumac i reditelj je rekao svome štićeniku još čuvenijem reditelju za njegov rani film da je potrošio godinu dana svog života da bi snimio govno?

Posted

Evo citat tog poznatog glumca i reditelja:

"Sve će biti u redu ako se budete voleli. Nemojte se puno brinuti!Istina je da i bol čini sastavni deo života, ali sve to pomažeda se odraste. Zato se čovek ne sme zatvarati u sebe.Uvek treba okušavati sreću, bez prestanka. Jer, to je život,to je sve što imamo. Ne može se život provesti u mržnji.Istina je da ljudi tako reaguju, ali pogledajte ih kako jadno izgledaju!"

Inače, njemu je ljubav bila opsesija. Govorio je za sebe da mu mozak radi samo u tom smeru.

Posted

Sin tog čuvenog glumca i reditelja je takođe glumac i reditelj. U devedesetim, snimio je film po scenariu svog tada već pokojnog oca. Bilo je to one sjajne 1997. godine.U tom svom filmu za koji mu je rekao da je "piece of shit", njegov štićenik je glumca, iz poznate i ovde skoro pominjane porodice, razapeo na vagon voza.

Posted

Nažalost, ne...Zemlja iz koje su Mihalkovi je "donirala" Aljasku zemlji iz koje su ova dvojica... A, taj tada mladi reditelj, koji je u međuvremenu postao nezaobilazni beočug svetske kinematografije, nerazdvojivo je vezan sa gradom koji je nekad bio holandski.

Posted (edited)

Član pominjane porodice razapet za voz - dakle David Carradine - dakle Boxcar Bertha - dakle Martin Scorsese - dakle mentor Roger Corman.To za sina se ne uklapa sa Cormanom, to bi mogao biti John Cassavetes i sin mu Nick koji je 1997 režirao She's So Lovely.

Edited by colonelo
Posted

Ako sam pogodio neka neko drugi postavi pitanje. Nema me par dana.