colonelo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To pitanje je bilo nedavno - odgovor je Anthony Hopkins.
Ulis Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To pitanje je bilo nedavno - odgovor je Anthony Hopkins.Jeste, Hopkins. Rekoh da je bilo nedavno. Nastavi
colonelo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 U kom filmu se glume čak četiri porodice (parovi i trilinzi braće) i njihova prezimena?
Ulis Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 U kom filmu se glume čak četiri porodice (parovi i trilinzi braće) i njihova prezimena?Jahači na duge staze Voltera Hila. Porodice Karadin (Janger), Kič (Džejms), Gest (Ford) i Kvejd (Miler).
mustang Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 (edited) ajd ja cu, posto mi je palo na pamet, pa da ne zaboravim...u kom skorijem filmu (spomenut na zadnje 3 strane na kvizu) sin rezira majku?ista mama rekla za svog muza, oca sina sto rezira film sa njom, da ga kao umetnika jako voli, a kao muza ga mrzi. Edited October 21, 2008 by mustang
Ulis Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ajd ja cu, posto mi je palo na pamet, pa da ne zaboravim...u kom skorijem filmu (spomenut na zadnje 3 strane na kvizu) sin rezira majku?ista mama rekla za svog muza, oca sina sto rezira film sa njom, da ga kao umetnika jako voli, a kao muza ga mrzi.Hajde, samo ti nastavi..
mustang Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 pretpostavljam da nemas nista protiv. posto si ti pogodio.
PussyGalore Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jedino ko mi pada na pamet je maverick john cassavetes, medjutim i pored stormy braka, imajuci u vidu njegov zaista slobodan i nezavisan duh , njihov brak je istrajao do kraja.i neverovatno mi je da bi gena ikada izjavila tako nesto.
PussyGalore Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 i kako se zove film?ne znam, notebook?nego gde procita, boga ti, da ga mrzi???
mustang Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ma to nije ona najozbiljnije rekla ....htela je da kaze koliko je bio perfekcinista u jednom smislu, i kako se u tom odnosu njjih dvoje savrseno razumeli dok kao muz i zena su bili nesto drugo.jeste notebook, njihov sin nick cassavetes je rezirao.ima behind scenes za woman under influence, lepo ispricano o njenom odnosu sa njim.
PussyGalore Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nastavi sa pitanjima, ja nemam vremena da dezuram
mustang Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ulis nek nastavi, posto sam ga prekinula (tj. niceg trenutno ne mogu da se setim)
PussyGalore Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 evo ga pitanje da se ne natezemo:u jednoj sceni filma dva zatvorenika oznojenog tela vezbaju sun salutation, mi smo svedoci dve-tri asane:downward-facing dog i upward facing dogda pripomognem, u originalu je adho mukha svanasana i urdhva mukha svanasana, inace hatha yoga je u pitanju...scena je vrlo ustvari dirljivo spiritualna.
Recommended Posts