Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

To pitanje je bilo nedavno - odgovor je Anthony Hopkins.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
To pitanje je bilo nedavno - odgovor je Anthony Hopkins.
Jeste, Hopkins. Rekoh da je bilo nedavno. Nastavi
Posted

U kom filmu se glume čak četiri porodice (parovi i trilinzi braće) i njihova prezimena?

Posted
U kom filmu se glume čak četiri porodice (parovi i trilinzi braće) i njihova prezimena?
Jahači na duge staze Voltera Hila. Porodice Karadin (Janger), Kič (Džejms), Gest (Ford) i Kvejd (Miler).
Posted (edited)

ajd ja cu, posto mi je palo na pamet, pa da ne zaboravim...u kom skorijem filmu (spomenut na zadnje 3 strane na kvizu) sin rezira majku?ista mama rekla za svog muza, oca sina sto rezira film sa njom, da ga kao umetnika jako voli, a kao muza ga mrzi.

Edited by mustang
Posted
ajd ja cu, posto mi je palo na pamet, pa da ne zaboravim...u kom skorijem filmu (spomenut na zadnje 3 strane na kvizu) sin rezira majku?ista mama rekla za svog muza, oca sina sto rezira film sa njom, da ga kao umetnika jako voli, a kao muza ga mrzi.
Hajde, samo ti nastavi..
Posted

pretpostavljam da nemas nista protiv. posto si ti pogodio.

Posted

jedino ko mi pada na pamet je maverick john cassavetes, medjutim i pored stormy braka, imajuci u vidu njegov zaista slobodan i nezavisan duh , njihov brak je istrajao do kraja.i neverovatno mi je da bi gena ikada izjavila tako nesto.

Posted
i kako se zove film?
ne znam, notebook?nego gde procita, boga ti, da ga mrzi???
Posted

ma to nije ona najozbiljnije rekla ....htela je da kaze koliko je bio perfekcinista u jednom smislu, i kako se u tom odnosu njjih dvoje savrseno razumeli dok kao muz i zena su bili nesto drugo.jeste notebook, njihov sin nick cassavetes je rezirao.ima behind scenes za woman under influence, lepo ispricano o njenom odnosu sa njim.

Posted

nastavi sa pitanjima, ja nemam vremena da dezuram

Posted

ulis nek nastavi, posto sam ga prekinula (tj. niceg trenutno ne mogu da se setim)

Posted

evo ga pitanje da se ne natezemo:u jednoj sceni filma dva zatvorenika oznojenog tela vezbaju sun salutation, mi smo svedoci dve-tri asane:downward-facing dog i upward facing dogda pripomognem, u originalu je adho mukha svanasana i urdhva mukha svanasana, inace hatha yoga je u pitanju...scena je vrlo ustvari dirljivo spiritualna.