October 30, 200915 yr Auuu, svaka čast! Aleksija, u detektive dideš.zaboravila to da napisem na onom topiku o zeljama iz detinjstva, hvala na podsecanju i lepo sto ste cekali :)ajd na brzinu, sta povezuje:women in love (1969), y tu mamá también (2001), eastern promises (2007), kes(1970)?(i jedan koji se ovde cesto pominje, ali bi bio previse ocigledan; i jos mnogo drugih)
October 30, 200915 yr zaboravila to da napisem na onom topiku o zeljama iz detinjstva, hvala na podsecanju i lepo sto ste cekali :)ajd na brzinu, sta povezuje:women in love (1969), y tu mamá también (2001), eastern promises (2007), kes(1970)?(i jedan koji se ovde cesto pominje, ali bi bio previse ocigledan; i jos mnogo drugih)Naga muška tela u borbi?
October 30, 200915 yr zaboravila to da napisem na onom topiku o zeljama iz detinjstva, hvala na podsecanju i lepo sto ste cekali :)ajd na brzinu, sta povezuje:women in love (1969), y tu mamá también (2001), eastern promises (2007), kes(1970)?(i jedan koji se ovde cesto pominje, ali bi bio previse ocigledan; i jos mnogo drugih)Tetovirane šake, kao u Night of the Hunter?
October 30, 200915 yr Ko povezuje Dostojevskog, Džordža Lukasa, Skorcezija, Šekspira, Van Goga, Maksima Gorkog i FF Kopolu?
October 30, 200915 yr KurosavaEDIT: Razmisljam i nije ipak... Edited October 30, 200915 yr by Ajant23
October 30, 200915 yr Pa, molim te mi reci za Maksima Gorkog i Kurosavu... Ne mogu da se setim gde?Sad ću da postavim novo...
October 30, 200915 yr Evo, jedno blesavo pitanje:Koja "nefilmska" nagrada, koju oni nisu dobili, povezuje: Johna Hustona, Karela Reisza, Howarda Hawksa i Josepha Loseya; kao i: Clarka Gablea, Jamesa i Edwarda Foxa, Nicka Noltea i Humphreya Bogarta?
October 30, 200915 yr Pa, molim te mi reci za Maksima Gorkog i Kurosavu... Ne mogu da se setim gde?Sad ću da postavim novo... http://www.imdb.com/title/tt0050330/
October 31, 200915 yr Evo, jedno blesavo pitanje:Koja "nefilmska" nagrada, koju oni nisu dobili, povezuje: Johna Hustona, Karela Reisza, Howarda Hawksa i Josepha Loseya; kao i: Clarka Gablea, Jamesa i Edwarda Foxa, Nicka Noltea i Humphreya Bogarta?Hint: Gable kod Hustona, braća Fox kod Loseya (dva filma), Nick Nolte kod Reisza, Bogart kod Hawska - u tim filmovima jednu od funkcija obavljali su dobitnici visoke "nefilmske" nagrade. Čak, ista osoba u slučaju Hustona i Reisza...
November 4, 200915 yr Hint: Gable kod Hustona, braća Fox kod Loseya (dva filma), Nick Nolte kod Reisza, Bogart kod Hawska - u tim filmovima jednu od funkcija obavljali su dobitnici visoke "nefilmske" nagrade. Čak, ista osoba u slučaju Hustona i Reisza...Ajante, esi se za trajno preselio na Razno ili može i ovde neka pomoć?
November 4, 200915 yr Eno ti je pomoć na tom istom Razno. U pitanju je najveća nagrada koju je dobila osoba sa kojom se prešlo sa 12. na II 1. Najveća nagrada jedine osobe za koju sam rekao da se ukuca na IMDB pretragu.Cccc, pominješ mi razno, a ne pitaš sebe što sam sa 12 prešao na I 1. ... Brinuo sam i tamo za ovaj topic, a ti meni tako... Cccc...EDIT: Ispravih slovne greške, a dođoh sa namerom da u editu dodam jedno: Edited November 4, 200915 yr by Ajant23
November 17, 200915 yr Ajd da malo oživimo ovaj topic:Da nije možda Nobelova nagrada (za književnost)?