Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

za njega ne znam je li se ubio, ali nisam ni na njega mislio.Ovaj se dakle ubio ubrzo nakon što je odigrao ulogu svog života, koja mu je i poslednja uloga. Dok je snimao taj film već je bio bolestan.Koliko sam primjetio, film je veoma cijenjen među posjetiocima ovog foruma.Taj film je svakako veoma netipičan za reditelja koji ga je snimio.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ajd kad smo već u tom fazonu, tražim ime glumca koji se samoubio (vešanje).debitovao u kanskom pobedniku, poslednji film mu je bio kanski pobednik. u tih desetak godina snimio pet-šest filmova i par serija.?

Posted
angry.gif ajde, evo ga još jedan glumac-samoubica (alcohol+sedativi).ne spada u grupu najvećih, mada je u vreme svog najpoznatijeg filma bio vrlo popularan. najčešće igrao u noirovima i westernima. poznat po faci "na kojoj se ne vide emocije".najpoznatiji film mu je jedan western, reditelja koji baš i nije poznat po westernima (to mu je možda i jedini u karijeri).sin ovog glumca ima isto ime i prezime, dakle junior, i poznati je filmski producent.?
Posted (edited)

bio je bravar, glumac, scenarista, producent i reditelj. ?edit: dobro si me podsetio da potrazim this gun for hire, tu mi je ladd najdrazi.

Edited by Aleksija
Posted

nije makavejev.i to bi bio poslednji hint, ne izgledate mi bas kao preterano radoznala ekipa. u vezi sa ovim.

Posted

da bih te ispoštovao™ lupiću prvo što mi palo na pamet - Ž.Pavlović?