mustang Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 (edited) ne diraj mi setha u oko me diras :)ajd da porazmislim ponovo'jel film blockbuster? Edited October 24, 2009 by mustang
MocaVukotic Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 (edited) taj glumac je sledeće godine snimio još jedan hit kojim je ostao u vrhu, a onda sledeće godine jedan mega-giga hit kojim je postao pravi superstar. a čak nije ni belac.još jedna replika:-This ain't no god damn way to start a partnership. -Now, get this! We ain't partners. We ain't brothers. And we ain't friends. I'm puttin' you down and keepin' you down until ? is locked up or dead. And if ? gets away, you're gonna be sorry YOU ever MET me!-I'm already sorryedit: film baš i nije pravi blokbaster, ali je bio sasvim solidan hit Edited October 24, 2009 by MocaVukotic
mustang Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :) edi marfi u 48th hours .... denzel ne psuje, ostali crnci su bili mladi jos...
mustang Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 kako se zove masina na kojoj se sve do '70tih godina bila standard za montiranje filma? lici na 'sivacu' masinu :)i koji montazer (ili film ili reziser) je jedan od poslednjih mohikanaca da montira film na ovoj masini.reziser i montazer radili su na skoro svim reziserovim filmovima zajedno.
mustang Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 jeste :) montaza se dugo smatrala zenskim poslom ....
MocaVukotic Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 traži se naslov bio-pica.glavnu ulogu igra glumac koji je debitovao u jednom čuvenom hororu.scenario napisao scenaristički tandem poznat po bio-picovima.reditelj je sa glavnim glumcem sarađivao na ukupno pet svojih filmova.u epizodi se pojavljuje i tadašnja rediteljeva supruga.ovaj film se smatra izrazitim komercijalnim neuspehom.
colonelo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (edited) Koji glumac je samo par mjeseci nakon što je bio nominovan za Oskara i svoje životne uloge izvršio samoubistvo jer je saznao da je teško obolio? Edited October 27, 2009 by colonelo
Recommended Posts