Lrd Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 primo carnera?Primo Carnera! Pa gde se njega seti? :) Ne, nije on. Ovo je jedan koji nikada nije bio šampion, bio je lokalac koji je odboksovao 15 rundi sa Alijem kao potpuni anonimus. Eto i hinta za guglanje, jer je pitanje bilo više da preuzme neko drugi igru. :) Ako se niko ne "seti" do jutra, zadajem novo lako pitanje. :)
Lrd Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dobro, kad niko neće da gugla, u pitanju je Chuck Wepner. U linkovima sve piše. Hajde onda sada nešto zaista lako. Traži se reditelj. Imao je odličan početak karijere, filmovi su mu bili kvalitetni i popularni. Dok ga je držao talenat, snimio je nekoliko filmova koji su u njegovoj zemlji postali jako popularni i deo pop-kulture, ali se isticao i po tome što je dva filma uradio u horor žanru, koji je u kinematografiji njegove zemlje bio na nivou ekscesa.
najgori Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nesto mi se pobrkalo u glavi :) kad sam otisao na wiki video sam da primo carnera nema veze, ali eto... Primo Carnera! Pa gde se njega seti? :)
Lrd Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nesto mi se pobrkalo u glavi :) kad sam otisao na wiki video sam da primo carnera nema veze, ali eto...Za Prima Karneru sam prvi put čuo u Politikinom zabavniku, u serijalu Najbrutalnije (najsurovije ili tako nešto) borbe za titulu svetskog prvaka, ne sećam se godine, niti se sećam da li sam čitao kao savremenik ili sam čitao ukoričene stare brojeve. U svakom slučaju impresionirala me ta faca i fizička impozantnost, pa sam posle počeo da ga istražujem. :)Što se tiče pitanja, pomoć: jedan film koji zalazi u horor je, da tako kažem, lokalizovani film katastrofe, a drugi je ličniji i bavi se psihozama, frustracijama iz prošlosti, muzikom i seksom.
Lrd Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ti to Gorana Markovića...Jeste. :)Variola Vera i Već vidjeno.
Ajant23 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dati put na IMDB-u preko filmova i glumaca od Gorana Markovića do Garya Buseya...
MocaVukotic Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Goran Marković(tito i ja)Rade Marković(bife titanik)Emir Kusturica(arizona dream)Johnny Depp(fear and loathing in las vegas)Gary Buseymože tako?
MocaVukotic Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 -Jack... Tell me a story. -Fuck you! -Oh, that's one of my favorites.film?
MocaVukotic Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ne.ovo je film u kom je debitovao 21-ogodišnji glumac i postao instant-zvezda
MocaVukotic Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ne, ovakve replike su iz dobrih filmova :P film je snimljen baš te godine kad je seth rogen rođen.
Recommended Posts