Lrd Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ko to tamo peva?Of kors, baš je bilo brzo. Morao sam neko zicerašenje, ali ubuduće ću nešo zahtevnije.
Lord_Byron Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 - Kamenje za naučnika- Osećanje tudje rukemoze li neko objasnjenje za nas sa jeftinijim ulaznicama?
Lrd Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) moze li neko objasnjenje za nas sa jeftinijim ulaznicama?Bata Stojković na stanici skuplja kamenje koje nosi jednom naučniku u Beograd. Kada regrutuju Miška, Pavle Vujisić sedne za volan i Mići Tomiću objašnjava truckanje rečima otprilike "Navik'o na Miška, pa oseća tudju ruku". Edited October 9, 2009 by Lrd
Ajant23 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ljudi, slobodno kažite kad postavim prelako pitanje... Nije problem reći <_< Evo, umesto onog, novo pitanje:Počela je karijeru sa jednim od najpoznatijih citata "Bure", a na početku jednog kasnijeg filma njena junakina na predavanju potencira da "consciousness" nije "conscience" kako neki od učenika često mešaju.Reditelj i filmovi?
Ajant23 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Izvinjavam se...Prilično brzo u karijeri dobila je i Lava i Palmu... Lava za jedan od dva tražena filma...U drugom filmu, glumica poznata po romkomovima igra glavnu ulogu...
MocaVukotic Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ajd nešto da probamreditelj mazurski?prvi film panic in the needle park?drugi film tempest?
Ajant23 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ne, ne... Pa, mislim da si pominjao drugi film negde na forumu (dobro, ovo je baš besmislena rečenica)... Reditelj je žena, nisam krio pol ni u jednoj rečenici...I, u pitanju su dva filma koja je baš ona režirala... Nije bilo tri reditelja... Reditelj i (njeni) filmovi?(U šta se upletoh. A, bila noć, neplanirano odgovorih na Lrd-ovo pitanje. Ne mogu ničeg da se setim i pogledah na TV, tamo se smenjuje plavo i crveno u sceni nasilja, i glupavo pitah prvo Romera što je očigledno bilo ispod časti hororljubitelja da to pitanje dožive ikako drugačije nego kao retoričko. Pa, je ispalo po njihovom muku valjda da sam time sam sebi odmah odgovorio na pitanje, te sam onda morao da postavim ovo novo <_< )
Ajant23 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) Dodatni hint: Reditelj ima isto ime (ne prezime) kao naslovna junakinja romana jedne od sestara Bronte... Edited October 11, 2009 by Ajant23
MocaVukotic Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Reditelj je žena, nisam krio pol ni u jednoj rečenici...nisam shvatio. mislio sam da se "dobila" odnosilo na glumicu. otud i onakvi odgovori
colonelo Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Traže se dva glumca koja su ostavili trag u italijanskoj i ex-yu kinematografiji.U obje kinematografije su igrali u (pod)žanrovima koji su bili specifičani za te zemlje.Preciznije, u pitanju su dva u to doba popularna žanra koja su u tim zemljama dobili lokalne ''inačice'' (jedan u Italiji, a jedan u Jugoslaviji).
Recommended Posts