Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne...ne...:)Da li stvarno tog dana bile premijere?Preformulisaću: ko se sve sreo tog 20. novembra 1972 godine?

Posted

U Diskretnom šarmu jednog Apartmana, Neki koji to vole vruće, tražili su Vrtoglavo Mesto po suncem u Najboljim godinama naših života uz Priče sa zapadne strane i dajući prednost Filadelfijskoj priči uz Limeni bubanj, Ubili su pticu rugalicu u jednom Letnjem odmoru.

Posted
7eb1f1cd.jpgAli, urezalo mi se davno u svest kako Wyler gleda Bunuela na ovoj slici... Podseti me sad...
Posted
Naravno :)Postavljaš...
Pa nije da neću, ali mi samo razjasni. Ja se ne sećam filma 1985, znam da sam čitao roman, ali mi je za ovo pitanje u glavi bilo i 21. poglavlje Pomorandže, koje je izašlo tih nekih godina. Valjda. Ili je izašlo kod nas, u Alefu, koji je počeo da izlazi '87. Jebote, koja zbrka u glavi sad odjednom.
Posted (edited)

Vrlo jednostavno, imaš poglavlje u "1985" u kome se bavi svojom Paklenom, a pominje i film...EDIT: Ja sam mislio da si ti već smislio pitanje... Samo nemoj da štrajkuješ molim te...

Edited by Ajant23
Posted

Ah, u redu. Odgovaram tačno a da nemam pojma. I'm that good. Yeah. :)Saću da smislim nešto istočnoevropski.

Posted

Ah, da. Sad sam se setio da sam razmišljao o novoj formi postavljanja pitanja, ali sam na red došao u nevreme, pa ću da maznem niz. Dakle, na foru je asocijacija. Nabrajaću pojmove ili parafraze koje treba da asociraju na film. (Traži se film, jelte.) Pošto se spremam za lalanje, baciću dve za početak:- Kamenje za naučnika- Osećanje tudje ruke