October 6, 200915 yr Dobro, onda neću da menjam, nisam mogao da je setim ničega, pa postavio ovo. Mislio sam da je [hint]njeno[/hint] ime dosta pominjano...
October 6, 200915 yr Ma, da... Nisam mogao da se setim ničega... Ako hoćeš, postaviću nešto ljudsko... Ako ne, ti postavi...
October 6, 200915 yr evo jedno polu-ljudskodobio oskare za režiju i filmmontirao jedan od najvećih filmovarežirao prvi film jednog popolarnog serijala od 7-8-9 (ne znam tačno) nastavaka?
October 7, 200915 yr Sad nisam siguran da li je Moca mislio na Star Track ili The Body Snatchers. I da se ispravim Robert, a ne Ričard, Vajs.
October 7, 200915 yr Ma, mislio je na star track. Ofrlje sam pročitao i odmah napisao Mejera, ne znam šta mi se u glavi pobrkalo. Kako ne volim Zvezdane staze, ostalo mi samo da neko dobar beše radio prvi film. Držim u pamćenju Mejera, a ono Wise... Da, da, sigurno...EDIT: Ričard Vajz - Memetov pseudonim za scenario Ronina... Edited October 7, 200915 yr by Ajant23
October 7, 200915 yr Ja nisam imao pojma da je Memet bio koscenarist Ronina, ali posle kada sam gledao ponovo, ima memetovskih replika i toga... Baš se oseti...
October 7, 200915 yr jeste, robert wisemontirao Kane-aoskari za režiju West Side Story i Sound of Musicradio prvi film serijala Star Trek