kobni zelaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ne i ne.U onoj seriji, više od 20 godina kasnije, igrao je jednog kuvara.
kobni zelaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Hm. Već ne bi trebalo da bude tako teško.Dakle, čovek čije ime tražimo je umro prošle godine.
Ulis Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) U ovom filmu su upotrebljena, za potrebe dva glavna glumca, sledeća prevozna sredstva: avion, voz, autobus, policijski automobil, autobus, auto bivše žene,teretni automobil, vagoni teretnog voza, ukradeni auto, avion....Film je? Edited October 4, 2009 by Ulis
Lrd Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ajzak Hejz i Šaft?Koliko je mene blam sada. A još mi ne pada serija napamet.
Ajant23 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) "Marilyn? Mogao bih da umrem u ovoj sobi.""Do vraga, ionako ga neće pušiti!""Kad ti uzmem posao, znaš šta ću uraditi? Ukrcaću se u svoj privatni avion i odlepršati do Palm Springsa... Gluvariti tamo s Eddiem Knucklesom i odigrati koju partiju golfa s predsednikom Fordom i Nixonom i svim tim jebivetrima.""Sto dvadeset i pet godina... O, Bože! O, Bože! Imaću sto šezdeset kada izađem!"Koji glumac je u četiri različita filma izgovorio ove replike?EDIT: Slova... Edited October 4, 2009 by Ajant23
Cyrano de Bergerac Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nešto lagano:Vrlo poznat i još uvijek aktivan kantautor (scenarist, režiser, glumac) je za svoj režiserski debi odlučio da, umjesto da snimi film k'o sav pošten svijet, kupi neku azijsku špijunsku trešinu i nadsinhronizuje je svojim tekstom koji nema nikakve veze sa originalnim. Dodao je samo par scena, u kojima se i sam pojavljuje. Film, režiser, bilo šta. Ne pravim pitanje.
Recommended Posts