mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ovo moje je bas lako pretpostavljam....ko je uspeo iz 11tog pokusaja da se upise na cuvenu skolu glume?
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 upise na cuvenu skolu glume?reci bar jel actors studio u pitanju?
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) muskarac je u pitanjui adler i strasberg su mu bili treneri, a on vazi za jednog od najlojalnijih postovalaca stanislavskog metoda. rodjen je u ny Edited October 3, 2009 by mustang
mustang Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) nije mada se kolju po visini :) ortak je sa denirom, radio na studentskim filmovima rezisera (isto iz ny) koga ste spomenuli skoro u pitanjima :)radio je kao stenograf na sudu jedno 10tak godina.... Edited October 3, 2009 by mustang
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) Harvi Kajtel? Edited October 3, 2009 by Ajant23
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ako kažem miris napalma, pa mi ode asocijacija na ljuljašku u parkiću - na koji film su mi misli odlutale?
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 lupaminvasion of the body snatchers (kaufmanov)?
Ajant23 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nipošto ne lupaš :)Da, Robert Dival...Postavljaš novo...
MocaVukotic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 evo ga još jedan štićenik stele adler. oskarovac.u svom drugom filmu igrao sa najvećim imenom koje je stela izbacila. na vrhuncu, imao zaredom dve uloge u dva velika filma. u prvom, hladnom epiku, igra čini mi se najbitniju epizodu. u drugom je jedan od dva podjednako važna glavna lika. to je svojevrsni buddy-buddy film. u poslednjem filmu koji je snimio (2002) igraju još dvojica štićenika actors studija. jedan je poznat po jednom čuvenom utapanju, a drugi je poznat po ulozi u kojoj "uči" pisca da piše.nije živ.
Recommended Posts