Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

ovo moje je bas lako pretpostavljam....ko je uspeo iz 11tog pokusaja da se upise na cuvenu skolu glume?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
upise na cuvenu skolu glume?
reci bar jel actors studio u pitanju?
Posted (edited)

muskarac je u pitanjui adler i strasberg su mu bili treneri, a on vazi za jednog od najlojalnijih postovalaca stanislavskog metoda. rodjen je u ny

Edited by mustang
Posted (edited)

nije mada se kolju po visini :) ortak je sa denirom, radio na studentskim filmovima rezisera (isto iz ny) koga ste spomenuli skoro u pitanjima :)radio je kao stenograf na sudu jedno 10tak godina....

Edited by mustang
Posted (edited)

Harvi Kajtel?

Edited by Ajant23
Posted

Ako kažem miris napalma, pa mi ode asocijacija na ljuljašku u parkiću - na koji film su mi misli odlutale?

Posted

lupaminvasion of the body snatchers (kaufmanov)?

Posted

Nipošto ne lupaš :)Da, Robert Dival...Postavljaš novo...

Posted

evo ga još jedan štićenik stele adler. oskarovac.u svom drugom filmu igrao sa najvećim imenom koje je stela izbacila. na vrhuncu, imao zaredom dve uloge u dva velika filma. u prvom, hladnom epiku, igra čini mi se najbitniju epizodu. u drugom je jedan od dva podjednako važna glavna lika. to je svojevrsni buddy-buddy film. u poslednjem filmu koji je snimio (2002) igraju još dvojica štićenika actors studija. jedan je poznat po jednom čuvenom utapanju, a drugi je poznat po ulozi u kojoj "uči" pisca da piše.nije živ.