Ajant23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ne, pretpostavljam da ti je asocijacija bila trčanje sportiste u nedelju. Ali, film je desetak godina ranije snimljen.Reditelj je poznat po religijskim motivima. Čak je prošao eto i krajnje komičnu anatemu petnaestak godina posle ovog filma.Kada je bio klinac, puno je želeo da gleda "Dvoboj na suncu", koji je crkva bila zabranila svojim vernicima. Majka je na njegovu molbu prekršila zabranu i odvela ga u bioskop da učini sinu. Doduše, on kaže da je majka verovatno jedva dočekala izgovor da vidi to što je zabranjeno.
Lrd Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Pao mi je napamet Life of Brian, ali nešto sumnjam. A od reditelja pod velikim uticajem religije, padaju mi napamet samo Španci, Bunjuel i Almodovar. Ali, nemam ni guess na pitanje i ne znam zašto sam ovo napisao, osim da obogatim svoju kolekciju smislenih i suvislih postova na Filmskom kvizu.
MocaVukotic Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Kada je bio klinac, puno je želeo da gleda "Dvoboj na suncu", koji je crkva bila zabranila svojim vernicima. Majka je na njegovu molbu prekršila zabranu i odvela ga u bioskop da učini sinu. Doduše, on kaže da je majka verovatno jedva dočekala izgovor da vidi to što je zabranjeno.ovo me sad malo navodi na schradera, ali se ne uklapaju godine. zbunjen sam totalno, a poznata mi je ona priča odozgo sa producentom.da nije slučajno last picture show?
Ajant23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 skorseze?Naravno.Ali, strava kolekciju odgovora ste napravili. Jedino, nemoj srbina, molim te, upletenog u lažne optužbe puritanske novinarke oko one gluposti od seksualnog skandala.
Ajant23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 čekaj, jel to za mean streets?Da :)puritanske. Tu sam napravio omašku.Moco, postavljaš...
najgori Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 mislim da je skorseze ispricao tu pricu u nekom dokumentarcu koji sam gledao.nije mi jasna tvoja recenica koja pocinje se "Jedino...." ? Naravno.Ali, strava kolekciju odgovora ste napravili. Jedino, nemoj srbina, molim te, upletenog u lažne optužbe puritanske novinarke oko one gluposti od seksualnog skandala.
MocaVukotic Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Moco, postavljaš...ne ne, najgori postavlja...ja se i dalje ne sećam da je ta priča sa producentom u vezi sa mean streets. ne tvrdim da nije, nego se izmešale priče i pričice u glavi, zaboravio sam koja ide uz koji film. sve me nešto vuklo na bogdanovicha...najgori postavlja
Ajant23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 mislim da je skorseze ispricao tu pricu u nekom dokumentarcu koji sam gledao.nije mi jasna tvoja recenica koja pocinje se "Jedino...." ?Ma, nije se odnosilo na tebe, nego na Poslednju bioskopsku predstavu...Nesporazum...
Ajant23 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ne ne, najgori postavlja...ja se i dalje ne sećam da je ta priča sa producentom u vezi sa mean streets. ne tvrdim da nije, nego se izmešale priče i pričice u glavi, zaboravio sam koja ide uz koji film. sve me nešto vuklo na bogdanovicha...Ma, ja sam pobrkao Jonathana T. Taplina sa Harrisonom, sa kojim je sarađivao oko stotog... A, Mean Streets jeste i priča jeste u vezi njega. Pokupio sam je u dokumentarcu: "Easy Riders, Raging Bulls: How the Sex, Drugs and Rock 'N' Roll Generation Saved Hollywood"Napravio sam omašku.
najgori Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 taj sam gledao pa sam tu verovatno i cuo pricu za majku i film :)moca je pogodio. moca postavlja pitanje :) Pokupio sam je u dokumentarcu: "Easy Riders, Raging Bulls: How the Sex, Drugs and Rock 'N' Roll Generation Saved Hollywood"
MocaVukotic Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dvojica glumaca i jedan reditelj snimili su jedan buddy-buddy serijal od 4 nastavka. taj isti reditelj snimio je još jedan film (nevezan za pomenuti serijal) sa jednim od ta dva glumca u glavnoj ulozi, dok se drugi pojavljuje u kameo ulozi i kaže jednu poznatu rečenicu koju je često izgovarao u već pomenutom serijalu.reditelj?glumci?serijal?5.film?
colonelo Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Richard DonnerMel GibsonDanny GloverLethal WeaponMaverick
Recommended Posts