najgori Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio
Lrd Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)
najgori Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mozda sam ih i gledao, ali ih nisam zapamtio kao korejske posto ne pamtim filmove na taj nacin - gledao sam sigurno jos par korejskih :) a lista je ovde 'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)
Lrd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Da, ima Memories of Murder i Joint Security Area, a ja ću biti slobodan da vaskolikom pučanstvu preporučim i Bittersweet Life i Tale of Two Sisters. I, naravno, Parkovu Vengeance trilogiju (Sympathy for Mr Vengeance, Oldboy, Lady Vengeance). Mada, ima masa odličnih filmova, van horora. A ja čak i ne volim Kim Ki Duka. Pitaj nešto, najgori.
najgori Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 (edited) gledao sam bittersweet life i par kim ki dukovih filmova - sestre nisam jer ne gledam horrore, ali to ne dozivljavam kao korejski talas... nije bitno.pitanje: igrala je kod ras mejera i dzona karpentera. glumila sa stivenom sigalom i kijanu rivsom, ali to nikako nisu njene najpoznatije uloge. ...pamela pre pamele Edited September 17, 2009 by najgori
Lrd Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Šta ne doživljavaš kao korejski talas - kima, sestre ili bittersweet life? Znam da neki ljudi taj pojam vezuju za pop muziku i televizijske serije, pa možda i ti isto misliš. A za pitanje - Pamela u, erm, sisnom smislu ili samo kao predmet čežnja?
najgori Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 verovatno se ne razumem dovoljno u azijsku kinematografiju, a sto se tice pitanja - bas je lako, pa ne bih nista vise da otkrivam :)
Lrd Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ah, pa onda Edrijen Barbo. Ili Džejmi Li, Aleksandra Pol Ili Dženet Li?
najgori Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 (edited) nije :)quickedit: da, talentovana je "u sisnom smislu" i nije se ustezala da to pokaze i u filmu i u playboyu Edited September 17, 2009 by najgori
najgori Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 poslednjih 5 godina igra u gledanoj i nagradjivanoj seriji...
najgori Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a zove se pam grier. rekao sam da je lako
Lrd Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Za mene nije. :) Razmišljao sam samo o Karpenteru i to filmovima iz dobre faze. Aj novo pitanje.
najgori Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 (edited) manje-vise sve sto ovaj pisac napise zavrsi na filmu. prvi film je snimljen 1987.iako sa solidnom podelom, mozda je i najslabiji - reditelj se nije drzao romana u jako bitnoj stvari, naime svi glumci nisu plavokosi i preplanuli. :)poslednji film je iz 2009.ime pisca? Edited September 18, 2009 by najgori
Lrd Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Super je pitanje, nemoj da misliš da te ljudi kuliraju, ali znam da veliki deo populacije misli samo o basketu.
Recommended Posts