Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio
'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)
Posted

mozda sam ih i gledao, ali ih nisam zapamtio kao korejske posto ne pamtim filmove na taj nacin - gledao sam sigurno jos par korejskih :) a lista je ovde

'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)
Posted (edited)

gledao sam bittersweet life i par kim ki dukovih filmova - sestre nisam jer ne gledam horrore, ali to ne dozivljavam kao korejski talas... nije bitno.pitanje: igrala je kod ras mejera i dzona karpentera. glumila sa stivenom sigalom i kijanu rivsom, ali to nikako nisu njene najpoznatije uloge. ...pamela pre pamele

Edited by najgori
Posted

Šta ne doživljavaš kao korejski talas - kima, sestre ili bittersweet life? Znam da neki ljudi taj pojam vezuju za pop muziku i televizijske serije, pa možda i ti isto misliš. A za pitanje - Pamela u, erm, sisnom smislu ili samo kao predmet čežnja?

Posted

verovatno se ne razumem dovoljno u azijsku kinematografiju, a sto se tice pitanja - bas je lako, pa ne bih nista vise da otkrivam :)

Posted

Ah, pa onda Edrijen Barbo. Ili Džejmi Li, Aleksandra Pol Ili Dženet Li?

Posted (edited)

nije :)quickedit: da, talentovana je "u sisnom smislu" i nije se ustezala da to pokaze i u filmu i u playboyu

Edited by najgori
Posted

poslednjih 5 godina igra u gledanoj i nagradjivanoj seriji...

Posted

Za mene nije. :) Razmišljao sam samo o Karpenteru i to filmovima iz dobre faze. Aj novo pitanje.

Posted (edited)

manje-vise sve sto ovaj pisac napise zavrsi na filmu. prvi film je snimljen 1987.iako sa solidnom podelom, mozda je i najslabiji - reditelj se nije drzao romana u jako bitnoj stvari, naime svi glumci nisu plavokosi i preplanuli. :)poslednji film je iz 2009.ime pisca?

Edited by najgori
Posted

Super je pitanje, nemoj da misliš da te ljudi kuliraju, ali znam da veliki deo populacije misli samo o basketu.