Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Cini mi se da je za U ime oca trazio da ga maltretiraju, onako, zatvorski. :DMislim da je za Poslednjeg Mohikanca spavao po sumama i gorama, lovio divljac, nosio onu tandzaru svuda sa sobom...

• Replies 4.2k
  • Views 211.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

i dalje ne...ima nečeg interesantnijeg

Ulis said:
i dalje ne...ima nečeg interesantnijeg
i što je, naravno, itekako vezano za radnju filma

praonica?

najgori said:
praonica?
ne... za tu ulogu je dobio prvog Oskara

U invalidskim kolicima? (Pojma nemam o Oskarima)

Jeste...u invalidskim kolicima.Nastavi

Ulis said:
Jeste...u invalidskim kolicima.Nastavi
Da ne nastavim svetlu tradiciju, reci cu da je to bila priprema za film Moje levo stopalo. Sto me podseti na jednu od meni najcuvenijih anegdota o odnosu odl skul glumaca i ovih novih metodskih psihopata. (Btw, vrlo je moguce da sam je ranije ispricao i to bas ovde u formi pitanja, ali ne mogu da se setim jer sam izlapeo. Ako jesam, eto dzabe pitanja za onog ko se seti). Elem, u jednom filmu jedan cenjeni i slavljeni glumac na vrhuncu slave treba da glumi scenu u kojoj je mucen. On se spremao tako sto nije spavao tri dana, slabo jeo, nije se brijao ni kupao. Kao gost u tom filmu, pojavio se jedan stariji, isto jako cenjeni i slavljeni glumac, koji je doputovao dan pre snimanja scene. Kada su se upoznali na setu i kada je video na sta mladji lici, stariji ga je upitao:"Pobogu, sta je svama?" "Nisam spavao, jeo, kupao se, spremam se za scenu u kojoj sam mucen", odgovori ovaj. "Ali...zar ne umete to da odglumite?"Dakle, ko su glumci, koji je film?
  Lrd said:
Dakle, ko su glumci, koji je film?
da, ovo je baš poznato.hoffman/olivier - marathon man

Yes. Shoot.

i ja ću jedno lako. završiti niz:Mary PickfordCharles ChaplinDouglas FairbanksD. W. Griffith?

Jeste lako. post-406-1252971344.jpg

da, samo bez tog mgm-a

MocaVukotic said:
da, samo bez tog mgm-a
Pisažu gugl imidž srču da na prvo mesto rezultata stavi prvi logo. :)Hajde i ja neko onako. Bez guglanja, navesti pet filmova Korejskog talasa, ali bez Parkove Vengeance trilogije.

Je l' moguće da niko nije gledao npr. Oldboya i zapitao se da li se snima još dobrih filmova u Koreji?