Sludge Factory Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cini mi se da je za U ime oca trazio da ga maltretiraju, onako, zatvorski. :DMislim da je za Poslednjeg Mohikanca spavao po sumama i gorama, lovio divljac, nosio onu tandzaru svuda sa sobom...
Ulis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 i dalje ne...ima nečeg interesantnijegi što je, naravno, itekako vezano za radnju filma
Ulis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 praonica?ne... za tu ulogu je dobio prvog Oskara
Lrd Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 U invalidskim kolicima? (Pojma nemam o Oskarima)
Lrd Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jeste...u invalidskim kolicima.NastaviDa ne nastavim svetlu tradiciju, reci cu da je to bila priprema za film Moje levo stopalo. Sto me podseti na jednu od meni najcuvenijih anegdota o odnosu odl skul glumaca i ovih novih metodskih psihopata. (Btw, vrlo je moguce da sam je ranije ispricao i to bas ovde u formi pitanja, ali ne mogu da se setim jer sam izlapeo. Ako jesam, eto dzabe pitanja za onog ko se seti). Elem, u jednom filmu jedan cenjeni i slavljeni glumac na vrhuncu slave treba da glumi scenu u kojoj je mucen. On se spremao tako sto nije spavao tri dana, slabo jeo, nije se brijao ni kupao. Kao gost u tom filmu, pojavio se jedan stariji, isto jako cenjeni i slavljeni glumac, koji je doputovao dan pre snimanja scene. Kada su se upoznali na setu i kada je video na sta mladji lici, stariji ga je upitao:"Pobogu, sta je svama?" "Nisam spavao, jeo, kupao se, spremam se za scenu u kojoj sam mucen", odgovori ovaj. "Ali...zar ne umete to da odglumite?"Dakle, ko su glumci, koji je film?
MocaVukotic Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dakle, ko su glumci, koji je film?da, ovo je baš poznato.hoffman/olivier - marathon man
MocaVukotic Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 i ja ću jedno lako. završiti niz:Mary PickfordCharles ChaplinDouglas FairbanksD. W. Griffith?
Lrd Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 da, samo bez tog mgm-aPisažu gugl imidž srču da na prvo mesto rezultata stavi prvi logo. :)Hajde i ja neko onako. Bez guglanja, navesti pet filmova Korejskog talasa, ali bez Parkove Vengeance trilogije.
Lrd Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Je l' moguće da niko nije gledao npr. Oldboya i zapitao se da li se snima još dobrih filmova u Koreji?
Recommended Posts