Lrd Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 O-kej!Ti nastavljaš...Ma, najbolje. Ti si odgovorio za Nedostizni most, ti postavljas.
Ajant23 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Od sastanka naslepo, preko filmski duge vožnje vozom, do kravate koja steže.Ko je radio fotografiju za film?
MocaVukotic Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 preko filmski duge vožnje vozomako je ovo Murder on the orient express, onda je Geoffrey Unsworth?
Ajant23 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nije.Prva rečenica je mnogo bliže radnji filma, a samo pitanje je pomalo...
PussyGalore Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 nikad mi nisu bila jasna autisticna pitanja...kada se spomene sastanak na slepo meni odmah divan film padne na pamet : an unmarried woman, kad bolje razmislim, tog p.m. sam skoro celog odgledala, koji divan, leprsav reziser.naravno ,ajante, nema ni voza ni masne koja steze, nego asocijacija
Ajant23 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A, nije pitanje toliko autistično koliko treba shvatiti da mi gotovo nikada ne tražimo ovde direktore fotografija, a pogotovo ne sa onoliko malo opisa.Inače, tražimo najčešće reditelje, glumce i scenariste. Trik je bio shvatiti da sam, umesto da napišem ko je reditelj, napisao ko je snimatelj zato što je to isti čovek...
PussyGalore Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 bravo moco, ja to nikada ne bih pogodila bila sam totalno clueless, a osim toga takve filmove i ne gledam nesto, osim ako su na tv, pogotovu, pogotovu ako igra ja-imam-constipation-expression a. arher ili kako se vec zove, jos kada je u kombinaciji sa h.fordom, uzas. ni u fatal attraction nisam mogla da je svarim.
MocaVukotic Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 bravo moco, ja to nikada ne bih pogodila bila sam totalno clueless, a osim toga takve filmove i ne gledam nesto, osim ako su na tv, pogotovu, pogotovu ako igra ja-imam-constipation-expression a. arher ili kako se vec zove, jos kada je u kombinaciji sa h.fordom, uzas. ni u fatal attraction nisam mogla da je svarim.uff, kako smo se kao klinci ložili na anne archer, baš u vreme "uskog prolaza" :lol:pitanje:"Drugarice zubotehničarke, vas dve same k'o robinzoni kruse?"film?
colonelo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 U kom filmu se u glavnoj ženskoj ulozi smjenjuju dvije glumice, i to naizmjenično, scenu po scenu?
Recommended Posts