September 9, 200915 yr Ajant23 said: ali Fridkin se jednostavno ne uklapa... :Pej, volim ga i ja, veruj mi. i ne znam da li mi je za još nekog toliko krivo što nije napravio sve što je mogao...ali nije, realno™. kažem ti, ako se sećaš te serije, ili ako je nabaviš negde, videćeš da i on misli slično...a razlozi su druga priča.
September 9, 200915 yr Gledao sam svojevremeno jedan dokumentarac iz takve vrste serije. Možda ista, ali ova epizoda je bila posvećena drugom reditelju.On je u sedamdesetim snimio film za koji kaže da nije mogao da veruje koliko ga je američka publika loše shvatila. Pirova pobeda njegovog glavnog junaka doživljena je kao happy-end.Deceniju pre, prihvatio je da režira jedan film na poziv jednog političara. Ovaj mu je rekao da prihvati projekat i da će mu se isplatiti. Kada je taj film dobio Oskara za najbolji film, političar ga je podsetio da mu je rekao da će mu se isplatiti.Reditelj i ta dva filma?
September 9, 200915 yr nisam znao za kenedija.ovako. debitovao je kao nepotpisani epizodista u jednom kultnom filmu kultnog reditelja. nešto kasnije je igrao epizodu u još jednom filmu istog reditelja, u kome glavnu ulogu igra glumac koji je ranije u karijeri igrao tu istu ulogu (filmovi nisu povezani). zatim je igrao glavnu ulogu u filmu koji je uzeo zlatnu palmu. i onda je odigrao sjajnu epizodu u režiji jedne velike glumačke zvezde, u filmu u kom glavnu ulogu igra jedan britanac koji je u toku 2009. bio u beogradu, u izviđanju terena za svoj budući film. prvih 15 godina karijere, ovaj glumac je obeležio sledeće godine, jednim nezavisnim, malim filmom gde igra 5-minutnu epizodu, dok njegov rođeni brat igra jednu od većih uloga.glumac?
September 9, 200915 yr Hustler (boja novca) i Barton Fink su boli oči...Ostrvo na Zapadu Pacifika, ostrvo pokraj zapadne obale SAD sa istim glumcem. Treći film na ostrvu pokraj zapadne obale Evrope.Dve divljine: jedna na severno-američkom, druga na južno-američkom kontinetnu.Reditelj?
September 9, 200915 yr da elaboriram svoj educational guess, a mozda nisam ni blizu:ima li ovaj late reditelj veze sa hemingwayom, clintom, lee-jem i steve-om? sad vidim da je ulis uleteo sa odgovoromznaci nista Edited September 9, 200915 yr by PussyGalore