Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

cesto postavljam pitanje koje je u nekoj vezi sa pitanjima koja su prethodila. kljuc za odgovor je divlji mesija i vanesa redgrejv.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

vanesa igra u demonima kena rasela casnu sestru sa GRBOM. i ostali su igrali grbavce, a dvojica poslednjih pomenutih onog iz bogorodicine crkve.

Posted
Koje je boje kaput Suzi Dajamond?
kakvo je to pitanje¿l_02009690.jpg
Posted

haha...ne te Suzi, Lancia inkvizitoru...već one na klaviru

Posted
haha...ne te Suzi, Lancia inkvizitoru...već one na klaviru
malo maste Ulise, sta je ispod plahte?¿pardon na trollu.
Posted

Ova "Susie Diamond" peva "Can't Take My Eyes Off You", "Makin' Whoopee", "My Funny Valentine" i "Feelings" pored ali i na klaviru,naravno bez kaputa (tražene boje) ali ne i kao dama sa Lancijevog posta

Posted

ne sećam se kaputa, haljinče je bilo crveno.

Posted
ne sećam se kaputa, haljinče je bilo crveno.
Jedno od haljinčeta jeste bilo crvene boje. A za kaput....pomešaj boje iz jedne pesme Prljavog kazališta i dodaj boji kaputa devojke koja je izgledala malo čudno...
Posted

crno-belo je sivo i dodam žuto? da me ubiješ ako znam koja je to boja.

Posted
crno-belo je sivo i dodam žuto? da me ubiješ ako znam koja je to boja.
Upravo tako...kolokvijalno je zovemo oker bojom. Nastavi
Posted

debitovao je filmom u kome glavne uloge igra jedan pevački bračni parcareer boost mu se dogodio sa filmom koji je bio prvi R-rated dobitnik oskaravrlo brzo, karijera mu je krenula nizbrdo sa rimejkom jednog francuskog klasikareditelj?

Posted

ne znam odgovor, ali me je pitanje inspirisalo na divan film.prvo sam povrsno procitala i pomislila misli li on na krisa i barbru, onda sam presla na jane i sergea, ali se nesto ne secam zajednickog filma uopste, onda na cortney, i nju sam izbacila iz kombinacije, dolly nije, pitanje je da li su to zaista pevaci ili aspiring pevaci ili pevaci za potrebe filma i td...da skratim pricu, pitanje me asociralo na ponocnog kauboja, posto sam bertolucija izbacila.

Posted
ne znam odgovor, ali me je pitanje inspirisalo na divan film.prvo sam povrsno procitala i pomislila misli li on na krisa i barbru, onda sam presla na jane i sergea, ali se nesto ne secam zajednickog filma uopste, onda na cortney, i nju sam izbacila iz kombinacije, dolly nije, pitanje je da li su to zaista pevaci ili aspiring pevaci ili pevaci za potrebe filma i td...da skratim pricu, pitanje me asociralo na ponocnog kauboja, posto sam bertolucija izbacila.
ako nije Šlezindžer poješću svoju diplomu. Čim diplomiram.