najgori Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 cesto postavljam pitanje koje je u nekoj vezi sa pitanjima koja su prethodila. kljuc za odgovor je divlji mesija i vanesa redgrejv.
najgori Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 vanesa igra u demonima kena rasela casnu sestru sa GRBOM. i ostali su igrali grbavce, a dvojica poslednjih pomenutih onog iz bogorodicine crkve.
Lancia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Koje je boje kaput Suzi Dajamond?kakvo je to pitanje¿
Ulis Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 haha...ne te Suzi, Lancia inkvizitoru...već one na klaviru
Lancia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 haha...ne te Suzi, Lancia inkvizitoru...već one na klavirumalo maste Ulise, sta je ispod plahte?¿pardon na trollu.
Ulis Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ova "Susie Diamond" peva "Can't Take My Eyes Off You", "Makin' Whoopee", "My Funny Valentine" i "Feelings" pored ali i na klaviru,naravno bez kaputa (tražene boje) ali ne i kao dama sa Lancijevog posta
MocaVukotic Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ne sećam se kaputa, haljinče je bilo crveno.
Ulis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ne sećam se kaputa, haljinče je bilo crveno.Jedno od haljinčeta jeste bilo crvene boje. A za kaput....pomešaj boje iz jedne pesme Prljavog kazališta i dodaj boji kaputa devojke koja je izgledala malo čudno...
MocaVukotic Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 crno-belo je sivo i dodam žuto? da me ubiješ ako znam koja je to boja.
Ulis Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 crno-belo je sivo i dodam žuto? da me ubiješ ako znam koja je to boja.Upravo tako...kolokvijalno je zovemo oker bojom. Nastavi
MocaVukotic Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 debitovao je filmom u kome glavne uloge igra jedan pevački bračni parcareer boost mu se dogodio sa filmom koji je bio prvi R-rated dobitnik oskaravrlo brzo, karijera mu je krenula nizbrdo sa rimejkom jednog francuskog klasikareditelj?
PussyGalore Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ne znam odgovor, ali me je pitanje inspirisalo na divan film.prvo sam povrsno procitala i pomislila misli li on na krisa i barbru, onda sam presla na jane i sergea, ali se nesto ne secam zajednickog filma uopste, onda na cortney, i nju sam izbacila iz kombinacije, dolly nije, pitanje je da li su to zaista pevaci ili aspiring pevaci ili pevaci za potrebe filma i td...da skratim pricu, pitanje me asociralo na ponocnog kauboja, posto sam bertolucija izbacila.
Lord_Byron Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ne znam odgovor, ali me je pitanje inspirisalo na divan film.prvo sam povrsno procitala i pomislila misli li on na krisa i barbru, onda sam presla na jane i sergea, ali se nesto ne secam zajednickog filma uopste, onda na cortney, i nju sam izbacila iz kombinacije, dolly nije, pitanje je da li su to zaista pevaci ili aspiring pevaci ili pevaci za potrebe filma i td...da skratim pricu, pitanje me asociralo na ponocnog kauboja, posto sam bertolucija izbacila.ako nije Šlezindžer poješću svoju diplomu. Čim diplomiram.
Recommended Posts