Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jes' Gwyneth Paltrow (Bruce Paltrow, Blythe Danner)

Posted

Ukoliko je ova (^) glumica u potpuno nebitnoj minornoj epizodi, u glavnoj ulozi glumac koji je recimo "napredovao" od "ljubavnika ljubavnice čoveka koga ucenjuje za ubistvo žene koja je kidnapovana i živa" do "predsednika amerike", a fotografija lepa "kumovska", koji film je u pitanju?

Posted

Nije.Ovaj film nije ni blizu tako dobar, a i krimić je. Reditelja koji je uradio lepu cifru krimića. Njegov film pre ovoga, skoro pominjan na kvizu, bio je bolji. A, njegov sledeći film posle traženog je imao pomalo All-star scenarističku ekipu: autora knjige i scenarija za film koji ti mnogo ceniš sudeći po postovima ovde; scenaristu koji je poznat po dugoj saradnji sa rediteljem tog filma; i scenaristu koji je dobio Oskara scenario jednog od najpoznatijih oskarovskih pobednika. Njih trojica su radili scenario reditelju za naredni film + još jedna osoba.A, za traženi film koscenarista je bio pisac dramskog komada i scenarista čuvenog filma sa početka devedesetih poznatog po jednoj replici u prelomnom trenutku radnje. Taj scenarista inače je radio i serije na TV-u, a ovde je retko politički neeksplicitan. Ipak, film baš i nije sasvim uspeo. Dva glumca i glumica u trouglu, krimić ala devedesete. Rekao bih, sjajni direktor fotografije najupečatljivija stvar.

Posted

Malice?A.Baldwin: "Let me tell you something: I am God"

Posted

Jeste, ali mislio sam na repliku iz prethodnog Sorkinovog filma: "You can’t handle the truth!"Nastavljaš...

Posted
Jeste, ali mislio sam na repliku iz prethodnog Sorkinovog filma: "You can’t handle the truth!"Nastavljaš...
da, provalio sam to sa city hall, sorkinom i few good men, pileggijem i goodfellas...nego se tog filma (malice) sećam po toj baldwinovoj rečenici. solidan je to film.u prvom pitanju me "predsednik amerike" naveo na Nicka Noltea, a u Jeffersonu mu Gwyneth Paltrow igra ćerku...ali da sam znao da je Willis bio DP u Malice, ne bih tako lupio
Posted

australijanka po ocu (reditelju), irkinja po majci (glumici). igrala u gomili filmova svog muža, posle kojih je usledio gadan razvod, koji se povlačio godinama po novinama i televiziji. pre toga bila udata za slavnog pevača.?

Posted

Dakle, ona (^) se prvi put razvela na snimanju filma u kome joj je muža glumio otac reditelja koji snimio film sa svojom majkom u ulozi osobe koja pati od amnezije, u kome je njen lik u mladosti glumila osoba koja je u drugom filmu bila ćerka visokog političara.Ko je Chazz?

Posted
Dakle, ona (^) se prvi put razvela na snimanju filma u kome joj je muža glumio otac reditelja koji snimio film sa svojom majkom u ulozi osobe koja pati od amnezije, u kome je njen lik u mladosti glumila osoba koja je u drugom filmu bila ćerka visokog političara.Ko je Chazz?
ovo gore je rozmerina beba (kasavetes, džon i nik, đina rolends, rejčel mek adams...)chazz nemam pojma
Posted

Jeste sve to gore...Ali, ko je Chazz, taj ludak koji je možda i genije. Čovek koji je otkrio način da peca ribe kao dinamitom. Ko je on?Hint: Nastaviti putem ka visokom političaru jeste krenuti u suprotnom smeru, ali možda i najlakši način da se stigne do cilja.

Posted
Nastaviti putem ka visokom političaru jeste krenuti u suprotnom smeru, ali možda i najlakši način da se stigne do cilja.
to bi onda mogao biti c.walken? međutim, i dalje sam u magli u vezi chazza