Sludge Factory Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 (edited) John GoodmanJel' jasno?EDIT: ups, okasnih. Pusi tvoj red je! Edited April 20, 2009 by Sludge Factory
PussyGalore Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sta jel jasno, pogodila sam...ajd neka pita lancia, on je nestrpljiv, ne crevulja , nego odmah daje poluodgovor.
Sludge Factory Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sta jel jasno, pogodila sam...ajd neka pita lancia, on je nestrpljiv, ne crevulja , nego odmah daje poluodgovor.Nije bilo upuceno tebi, jer dok sam ja pisao odgovor i trazio sliku po netu (i smejao se slici iznad) ti si odgovorila, a ja nisam video.
Lancia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sladzo, tvoj red. Pussy je dala nepotpun odgovor a i na ljakse latinici.
Sludge Factory Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ok, ajde, ali me strah da se Pusi ne naljuti! :PJedan reditelj ima "nezvanicnu" running man ili man on the run trilogiju. Reditelj i filmovi?
PussyGalore Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 kao, lako je pitanje, why bother, a? niko ni da pokusa.u pitanju je reziser za koga mnogi high end filmski elitisti se srame da priznaju da je jedan od 10 najboljih rezisera, oni prizemniji elitisti ga obozavaju. obe grupe hrle da vide svaki njegov film bez rezerve. trilogija je nezvanicno krunisana odlicnim AI, odlicnim MR i nista manje odlicnim CMIYC, sa iznenadjujuce odlicnim leonardom.znaci, tri odlicna filma, odlicnog rezisera spielberga.btw, odlicno ti je i pitanje.kada budem imala vremena kasnije smislicu neko slozeno narativno pitanje.
Sludge Factory Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 (edited) "Prizemniji elitista" te pozdravlja i predaje ti stafetu! :) Edited April 22, 2009 by Sludge Factory
PussyGalore Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ime mu je kao jednom piscu koji se cak spominje kod mnogih kolega kao referenca, poznat po vrlo metaforicnim pesmama.svako delo koje je rezirao je bukvalno umetnicki auteur rad.u njegovom opusu , koji je svojevrsna satira kapitalizma, burzoazije, lazne moralnosti , likovi nekako kao da reflektuju njegovu , vrlo uznemirujucu i destruktivnu prirodu.a maverick u pravom smislu reci, dve njegove ljubavi izvrsile su samoubistvo.rezirao je i stvarao filmove sa zacudjujucom groznicavom brzinom.ko je taj fascinantan, a opet tako uznemirujuci reziser.ko zna, zna.
Lancia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 jedan Oskar, vise od 20 minuta aplauza u Kanu, na istoj lokaciji je snimao i Terry Gilliam svoje (takodje) fantazije. Masta protiv realnosti. Film je??
PussyGalore Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) pan's labyrinth ?mada ovaj film ima vise oscara, mislim...znaci nije. Edited April 24, 2009 by PussyGalore
Lancia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 pan's labyrinth ?mada ovaj film ima vise oscara, mislim...znaci nije.otkud mu tri, majku mu :D ?? prespavao sam ostala dva. izvinjavam se.ajd' sad pitaj nesto tesko.
PussyGalore Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ovog puta sam se , kao, suzdrzala da ne prepricam bas do u detalja biografije, sadrzaj...film je adaptacija jednog poznatog romana, ustvari deo trilogije.pisac je dobio nobelovu nagradu.reziser filma je dobio oscara i zlatnu palmu za taj film. reziser je poliglota i sa velikim uspehom je rezirao jos nekoliko poznatih, vrlo poznatih romana.reziser je jedno vreme bio ozenjen bivsom glumicom, kasnije reziserkom. glumila je u nekoliko njegovih filmova i pisala zajedno sa njim skripte za njegove filmove.interesantan je glavni lik u filmu.film prikazuje deformisano drustvo ali na jedan svojevrstan, poetican i humoristican nacin,izbor glumaca je odlican, uznemirujuci , a opet na cudan nacin komicnii likovi. posebno emocionalno nestabilna majka i njena krajnje bizarna navika...
Recommended Posts