Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

jedan od najfascinantnijih filmova, klasika u pravom smislu reci.interesantna lepeza karaktera, i podela uloga:- jedan zahtevan diktator,prva uloga mu je bila u ekranizovanom bestselleru , interesantan podatak je da pisac nije dobio nobelovu nagradu za knjizevnost, vec za mir. medjutim, to i nije toliko bitno za pitanje, osim dodatne informacije kao zanimljivost, fokus je na intrigantnoj licnosti koji svoj despotski, autokratski i diktatorski duh duguje nemackom poreklu.-u filmu je jos jedan flamboyant reziser, preteca recimo roze vadima i li mejdzora u delikatnom i senzibilnom pronalazenju novih talenata. isto tiranin kao prethodno spomenuti reziser.-vrlo interesantnog izgleda glumica. udavala se set puta. reziser,flamboyant tiranin je rezirao sest filmova sa njom. prva glavna uloga u njegovom filmu.-jos jedna zenska uloga, interesantan je njen drugi ili treci, ne znam , muz koji je imao neke veze, necete verovati sa bitlsima. sto i nije toliko bitno za odgovor, osim da se fab 4's opet spoemen pa i na ovom mestu.glavnog glumca sam preskocila, mada...good lookinga ne mogu nekako da zapostavim, pogotovu kada se samo setim njegove uloge u jednom izvanrednom westernu, inace, jednog od mog omiljenog rezisera./to je podpitanje, koji je to film/i na kraju spominjem i briljantnog, ali briljantnog rezisera filma, znaci pored dva glumca-rezisera, sada pravi reziser/koga sticajem okolnosti , u ranoj mladosti put vodi u berlin, ali drugim poslom, da bi dolaskom u ameriku, opet sticajem okolnosti, sa drugarom nemcem, reziserom, napravio prvi zajednicki film . film, iako u kategoriji lake komedije je ustvari kritika staljinizma, ni to nije toliko vazno, koliko da vas zavede i senzibilnom movie goer-u ukaze na put ka odgovoru. pitanje bi odprilike bilo , hm...koji je film u pitanju?

Edited by PussyGalore
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

slusaj ti fudbaleru, kada sam ponovo procitala zakukuljeno i zamumuljeno pitanje koje sam postavila, izgubila sam se.p.o.g.o.d.i.o. s.i.kako, alal ti vera.

Posted

bilo je lako, krenes od divlje horde, unazad.

Posted

ohooo, jos jedno prijatno iznenadjenjce...

Posted

bogami, ja do divlje horde stigoh na kraju, preko golden holdena...prvo sam otpisao von sternberg-dietrich par, pa sam preko diktatora došao do von stroheima, i odgovor se sam nametnuo...dva reditelja (de mille je drugi), nemački drugari, de mille-swanson tim...itd.ipak je suviše veliki klasik...u kom igranom filmu mogu da se čuju Love Will Tear Us Apart i The Killing Moon?

Posted
bogami, ja do divlje horde stigoh na kraju, preko golden holdena...prvo sam otpisao von sternberg-dietrich par, pa sam preko diktatora došao do von stroheima, i odgovor se sam nametnuo...dva reditelja (de mille je drugi), nemački drugari, de mille-swanson tim...itd.ipak je suviše veliki klasik...
ma, zezam se, Moco.
u kom igranom filmu mogu da se čuju Love Will Tear Us Apart i The Killing Moon?
Donnie Darko
Posted

znam da se zezaš, nego PG pita kako sam potreVio, pa da objasnimjes doni darko

Posted

u filmovima 'prijatelj' scenariste, prijatelj jednog naseg forumasa, prijatelj pracoveka, dobro pevusi super stvar od Stounsa a i striptiz mu nije strana stvar. glumac je??

Posted (edited)
možda Johnny Depp?
Djoni je pero laka kategorija za njega. a zbog krupnog glasa u zadnje vreme vise pozajmljuje glas crtacima nego sto glumi.edit: jedan od omiljenih glumaca brace Koen a nije topli nego neki drugi brother. Edited by Lancia
Posted (edited)

sta znaci krupan ,bariton ili bass????jedino mi pada na pamet dzon travolta, ali on nema krupan glas, ima krupnu glavu.da nije crnac neki?brus vilis, the buzdovan?ili je neki nas ljakse , tu vec nemam kontrolu

Edited by PussyGalore
Posted
sta znaci krupan ,bariton ili bass????jedino mi pada na pamet dzon travolta, ali on nema krupan glas, ima krupnu glavu.da nije crnac neki?brus vilis, the buzdovan?ili je neki nas ljakse , tu vec nemam kontrolu
ccc, nas ljakse---->p_report.gifjes' ima krupnu glavu i duplo vise kila od mene.
Posted (edited)

ha, ha, ha...savrseno!gudman?

Edited by PussyGalore