April 12, 200916 yr Paralela dva filma jednog reditelja.Početak: trening kamp u jednom filmu, sanatorijum u drugom.Kraj: "Zver" vidimo s leđa kako se "udaljava" u svet, devojku vidimo s leđa kako se udaljava iz porodične kuće u dvorište (svet).Reditelj i filmovi?
April 13, 200916 yr Hint:Početak (prva scena): glavna junakinja "završava" treniranje u kampu u prvom, i glavna junakinja "završava" boravak u sanatorijumu u drugom filmu.Kraj (poslednja scena): drugog glavnog junaka vidimo s leđa kako odlazi u masu ljudi na ulici; drugu glavnu junakinju vidimo s leđa kako odlazi sa trema porodične kuće.
April 13, 200916 yr Prepoznao sam Silence of the Lambs, a drugi bi mogao da bude Rachel Getting Married, s obzirom da si ga nedavno gledao čini mi se, ja ga nisam tako da lupam. Reditelj je J.Demme.
April 13, 200916 yr kobni zelaya said: Domaći ratni film u kom Peter Karsten ne igra Nemca?Variola vera
April 13, 200916 yr Koji glumac u jednom filmu nabraja uloge iz svojih ranijih filmova i njihove nazive?